Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

year_t Creative Commons License 1999.06.08 0 0 6
~c például egy elég jó sebesség...
NiCK Creative Commons License 1999.06.08 0 0 5
A sebesség beméréséhez legalább kétszer kell, hogy rád mérjenek a lézerrel. Ezért ha szerencséd van és a zsaruk elég lassúak akkor a két "lövés" között le tudsz fékezni. Nekem 1x már sikerült...
Előzmény: Rudi (4)
Rudi Creative Commons License 1999.06.08 0 0 4
Sziasztok!

A gyakorlottabb felhasználóktól kérdezem: a lézer detektorok csak akkor jeleznek, ha már közvetlen "találatot" kaptál, vagy már a szórt lézerfényre is reagálnak. Vagyis a kérdésem az, hogy alkalmas-e a kütyü megelőzésre, vagy már csak a bekövetkezett szomorú eseményt jelzi?

Üdv.: Rudi

Mr Spock Creative Commons License 1999.06.07 0 0 3
Kedves Mindenki,

A radar detektorokkal nem volt sok szerencsem, habar nehany eve nem probaltam ujat. De a regikkel mindig az volt, hogy allandoan csipogott, es a vegen vagy semmibe vettem es akkor jott a rendorseg, vagy allandoan lassan (szabalyosan) kellett menni, de ahhoz meg nem kell radar detektor.

Amivel sokkal tobb szerencsem volt, az az ugynevezett "radar jammer". Ez nem jelzi csak a radart, hanem visszakuld zavaro jelet, amitol megbolondul a radar es vagy 0 sebesseget mutat, vagy valamilyen lehetetlen sebesseget. Amig ezt hasznaltam semmi problemam nem volt, pedig kerultem olyan szituba, ahol holt biztos voltam hogy "most bemertek". De megsem. Ezeket USA-ban 50 es 100 dollar korul lehet kapni. Az a verzio, amiben kombinalva van a detektor a jammer-rel, az sajnos 300 dollar.

Gabor

Piri Creative Commons License 1999.06.07 0 0 2
Nekem egy új cobrám van lézerre nem jelez sajnos pedig az lenne a legjobb mert a többit hamarabb észre szoktam venni a lézerrel sokkal messzebbről lőnek ,engem már lekaptak lézerrel de szerencsére nem sikerült a kép -:)
NiCK Creative Commons License 1999.06.07 0 0 1
Kb 4 éve egy ESCORT Passport 5000-em volt. A városban nekem is mindenre jelzett, még akkor is ha City állásban volt a kütyü. Az, hogy minden fotocellás ajtó nyitó szerkezetre reagált nem idegesitett mert igy feltérképeztem a várost és már az volt fura, hogy nem jelzett valamire.
A legnagyobb erénye az volt, hogy lézert is jelzett. Sokan mondogatták, hogy minek mert a lézert nem lehet megúszni mire jelez már bemértek...
Hát egyszer konvojban (5-6 autó) jöttünk haza Kecskemétről és a pályán a belső sáv korlátjától mértek lézerrel. 170-ről fékezve sikerült megúsznunk...
Előzmény: MadDriver (-)
lab Creative Commons License 1999.06.07 0 0 0
0?
MadDriver Creative Commons License 1999.06.07 0 0 topiknyitó
Udv! Erdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van a fenti kutyukkel kapcsoltaban, illetve mit szolnak hozza a rendorok (marmint ha kibokik). USA import muxik-e nalunk -NEM a hivatalos "teszteredmenyre" vagyok kivancsi, hanem a sajat tapasztalatod oszd meg velunk!
En egy Cobra gyartamanyt probaltam, de mindenre jelzett, csak a rendorre nem. Igaz eleg regi darab volt, es szinte semmit sem lehetett allitgatni rajta.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!