Zsigmond2 Creative Commons License 2010.03.07 0 0 978
Sziasztok ebben a nagy munkanélküliségben én is elkezdtem érdeklődni a célom nem az hogy elbizonytalanítsam az embereket inkább a munkaadókat szeretném megcélozni.Olvassák el hogyan nézhet kin ez másnak a szemével .Itt van néhány email váltás

Üdvözlöm!
Érdekelne esetleges állásajánlata otthon végezhető munkára,elsősorban az érdekelne milyen cégnél
esetleg vállalkozónál és milyen jogviszonyban lehetne dolgozni például alkalmazott vagy esetleg
vállalkozónak ,hogy a kifizetéseket el lehessen számolni.Mi a cég neve?Van székhelye?
Köszönettel


Tisztelt Uram!
Köszönöm az érdeklődést,pár szóban: európa-szerte, de főleg amerikában elterjedt és elfogadott legális ez a távmunka.
Ez nem piramisjáték, vagy hasonló. Be kell regisztrálni a rendszerbe, befizetni az egyszeri belépési dijat /700.-Ft/ ami után megkapja e-mail.ban a tájékoztatót, ill. a munkával kapcsolatos információkat.Ez a munka 4 fokozatból áll, ahogyan halad előre a munkafolyamatokban mindig a soron következő munkacsomagot kell megrendelni a további instrukciókért,aminek a költsége megrendelésenként 600.-Ft+ póstaköltség. Összefoglalva: van egyszer egy regisztrációs dij /700.-Ft és a 4 x 600.-Ft + póstaköltség,ami Önnek mindösszessen kb. 3500.-4.000.-Ft összbefektetést jelent/ nem tudom a pontos póstaköltséget/,
de a munkacsomagokat nem egyszerre,hanem fokozatosan kell megrendelnie,ahogyan halad előre a munkában, de elmondhatom, hogy ha elkezdi a munkát a befizetett regisztrációs dij /700.-Ft/ már az első héten megtérül önnek és ha szorgalmas és folyamatosan dolgozik, rövid időn belül nem ennyit,hanem a többszörösét tudhatja magáénak.
Miután saját magának dolgozik és termeli a pénzt, nincs jelentősége annak,hogy Ön vállalkozó, vagy alkalmazott.
Elmondhatom,hogy dolgozom nyugdijas tanárral és egyetemista diákkal is és a visszajelzésekből tudom,hogy müködik a rendszer és sikeres. Ha további kérdése van,keressen meg bátran,ha tudok,segitek.
üdv.:



Üdvözlöm!
Köszönöm gyors válaszát de lenne még néhány kérdésem ha készen van egy munkacsomag akkor mit kell vele csinálni esetleg újból postázni?A leadott munkáért mikor és milyen jogcímen kerül kifizetésre gondolok itt arra ,hogy én milyen jogviszonyban állnék a céggel és milyen szerződéssel dolgoznék és kinek?
Köszönettel



Tisztelt Uram!
Mint már irtam is Önnek, ez nem egy cég,nincs munkáltatói jogviszony. Ön beregisztrál a rendszerbe és a kapott instrukciók alapján elkezdi a munkát,ahogyan halad előre a munkafolyamatban,ugy rendeli meg a következő munkacsomagot.Az elvégzett munka után járó fizetséget vagy átutalással, vagy póstai uton fogja megkapni /én az utóbbit választottam biztonsági okokból/
Saját magának dolgozik és termeli a pénzt, ezért semmiféle szerződés nem szükséges, hiszen az elején Ön a regisztrációval részesévé vált a rendszernek, igy csak Önön múlik mikor és mennyit dolgozik és mennyi lesz a jövedelme.
üdv.:
gabriella.pap@citromail.hu

Énnekem olyan aggályaim vannak ha nincs cég ki fizet legyünk őszinték ha ez nem feketén megy akkor én erről adózok ugye?Nincs munkáltatói jogviszony?Amikor én dolgozni megyek vagy bejelentenek vagy alkali munkavállalói könyvel dolgozom.