IJG Creative Commons License 2010.03.05 0 0 273
Sziasztok!

Én csak nemrégi találkoztam ezzel a Norbi-féle táplálkozási rendszerrel, most próbálgatom. Szeretnék némi tanácsot kérni azoktól akik már rutinosabbak benne. Komoly problémám nincs a súlyommal, 6-8 kilo többlet lehet rajtam szerintem. Inkább az a csábító ebben a rendszerben, hogy bármennyit kajálhatok anélkül, hogy elhíznék tőle. De kicsit bonyolult a megvalósítás számomra. A legnagyobb problémám azzal van, hogy nem tudok vinni magammal kaját, ha megyek valahová. Otthon a meleg cuccokkal nincs gond, van egy csomó recept. De azt, hogy fogok két szelet kenyeret, beledobok 3 szeret sajtot meg egy paradicsomot, és sütök belőle melegszendvicset és mindebből csinálok mondjuk 4-et, 5-öt, ezt nem tudom kiváltani. Mert ez tök jó, el lehet lenni vele egész nap. Nem is került sokba. Vagy veszek a látványpékségben gyorsan valamit, amit megeszem a metró mozgólépcsőjén lefelé. Na, ez most nincs. :)
Szóval az az alaphelyzet, hogy rohanás, beugrom az élelmiszerboltba, és kéne valami, ami villámgyorsan fogyasztható és egész nap. De nagyon nem találok semmi ilyesmit.
Fokozza a nehézségeket, ha az ember vegetáriánus, mert a kaját túlnyomó többsége kiesik. Tényleg nem is értem, hogy mért nem találni semmit az interneten arról, hogy a vegetáriánusokhoz hogy oldják meg. Lehet, hogy rajtam kívül mindenkinek egyből elment a kedve a Norbitól. :)
A teljes képhez hozzátartozik, hogy pasi létemre a konyhaművészetekben nem mozgok valami otthonosan. Nálam az instant kakaó elkészítése már főzésnek számít.
Ha valaki tud valami kaját javasolni, annak nagyon hálás leszek.

Üdv