Gyorgyi Creative Commons License 2010.02.06 0 0 8387

Kedves Komarkoma!

 

Egy bizonyos fokig egyetertek veled, de nem teljesen.

Amit irtal, az a tarsashazra pont nem vonatkozik. A tarsashazban eppen az a lenyeg, hogy kozosen kell fizetni a koltsegeket. Akinek nem tetszik, az koltozzon maganhazba, ahol nem kell kozoskodni senkivel.

 

Egy tarsashazban keptelenseg kiszamolni, hogy ki mennyit fizessen, mennyivel jaruljon hozza a kozos munkahoz. Nekunk is van egy tarsashazi lakasunk, ahol jelenleg nem tartozkodunk. Amit elmondtal, az alapjan, akkor nekunk nem kellene szemetdijat fizetni, nem kellene kivinni a szemetet, hot lapatolni, felmosni a lepcsohazat, stb.

Amikor pedig a teto beazott a fejunk folott (legfelso emeleti lakas), es lakhatatlanna valt a lakas, akkor senki a fule botjat sem mozgatta. Nekunk kellett ugyvedhez jarni, leveleket irni, szakertot hivni, stb, amikor pedig ugy volt, hogy mi megcsinaltatjuk a tetot, es raterheljuk a lakasokra, akkor mar a kozos kepviselo nem engedte, es vegulis megcsinaltatta.

 

Amugy, meg mindenki azert harcol, hogy neki kevesebbet kelljen fizetni. Ha te laknal a 10. emeleten, akkor biztos nem az lenne az allaspontod, hogy te fizessel a legtobbet, a foldszinti lako pedig semmit.

Előzmény: komorkoma (8359)