Mistgrass Creative Commons License 2010.02.02 0 0 28608
NORMATAXI.... SOHA TÖBBET! MINDEN CSAK NEM NORMÁLIS!

Valaki próbált már ezzel a társasággal utazni? Nos én kétszer, sikertelenül.
Elsőként egy hétköznap kora esti órákban próbáltam kihívni őket, a Nagykörútra, azt mondták a telefonban, hogy 45 perc alatt tudnak kocsit küldeni!!!! Ezen akkor még csak mosolyogtam, és hívtam egy normális taxitársaságot, akik persze 5 percen belül ott voltak.
Igazából már ebből tanulhattam volna, de úgy gondoltam adok nekik még egy esélyt, mert jó reptéri transzfer árakat hirdettek. Bár ne tettem volna! Órákkal előbb felhívtam őket, és egy fix időpontra kértem a kocsit. Mivel nem érkezett meg az autó rájuk csörögtem h mi van. Azt mondták utánanéznek és mindjárt visszahívnak. Eltelt 5 perc, nem hívtak. Kezdtem ideges lenni, mivel ugye időben meg kellett h érkezzek a reptérre h ne késsem le a check-in-t. Én hívtam vissza őket, erre közölték, h ja, hát nem tud értem jönni a kocsi, mert karambolozott. Mondom akkor küldjenek nagyon gyorsan egy másikat. Azt nem tudtak. Nagyon mérges lettem, hiszen fel kellett hívnom egy másik társaságot, akitől leghamarabb negyed óra múlva tudott megérkezni az autó. Addigra már a sok szarakodással annyi idő elment, hogy fél órája úton kellett lennem. Egy szó mint száz, a gépemet majdnem lekéstem emiatt a MEGBíZHATATLAN, SZARHÁZI NORMATAXI miatt. Mivel egy komoly üzleti tárgyalás miatt kellett elutaznom, az ügyvédem tanácsára felhívtam őket, hogy mutassák be az állítólagos karambolról a baleseti helyszínelő papírokat, amit természetesen nem, tudtak megtenni, merthogy kamu volt az egész. ÉS az egészben az a legbosszantóbb, hogy végig én hívogattam őket, tehát nem ők értesítettek, hogy nem tud értem kocsi jönni, hanem nekem kellett rádöbbennem! Ez az igazán pofátlan dolog, és emiatt jelentem őket az összes felügyeleti szervnél.
Egy biztos, SOHA AZ ÉLETBEN TÖBBET EZT A KOMOLYTALAN, MEGBíZHATATLAN, HAZUG TÁRSASÁGOT NEM HíVOM, ÉS UGYANEZT TUDOM TANÁCSOLNI MINDENKINEK!!!!