sziporka66 Creative Commons License 2010.01.24 0 0 383
Úgy látom, van itt pár mondat, amit keverünk!

-Réka fineszedző, mi nem!

-Rékától el kell várni azt, hogy ilyen legyen, a munka része.

- Ha minden fórumozó itt összehasonlítja magát a Rékával, anyagilag, életszínvonalban, testi kidolgozottságban, valószínű mindenki alulmaradna.

-Aki sportol valamilyen szinten, az mindig tudja, a mell veszít először a nagyságából, és utoljára a fenék. Aki ezt nem tudja, az még sajnos nem sportolt!

- A mai világban a plasztika megengedett, mi is csinálnánk, de sajnos nincs rá keret. Így nagyon könnyű azt mondani: Én bizony nem tenném. Ilyenkor jöhet a füllentés, hogy: Ha még lenne rá akkor sem.

- A férjünket megkérdezni arról, hogy most mi kövérek vagyunk-e : Feleslegesnek tartom, mert  nem hiteles, elfogult. Próbálná azt mondani pár testes, kövér nőnek, hogy kövér, telt stb. Ki viselné el a valóságot, valószínű 1-hónapig a szexnek annyi.

-Aki már próbált fogyókúrázni az élete során, és nem sikerült, kifogásokat fabrikál, ezeket nem sorolnám fel.

-A nők szeretik a kifogásokat, miért ne sportoljanak és élnek is vele, szép számmal.

- Az a férfi, aki fiatalon a 36-os méretű nőket kedvelte, és arra gerjedt szexuálisan, az még idősen sem fogja szeretni a 42-es méretűt, testet.

- Más az együttélés és egész más, amikor valakit  szexuálisan tartunk vonzónak (testet).

- Soha nem a párunknak kell tetszeni, hisz a bármikor leléphet, meghalhat stb.

 Mi magunknak teszünk jót azzal, ha jó formában vagyunk, hisz saját magunknak kell tetszeni. A bonusz az, ha a  másik nemtől dicséretet kapunk.

-A lelógó háj, vagy a cici, nagy fenék, narancsbőr lehet valakinek vonzó ,de valljuk be, azért a többségnek nem tetszik.

- Nem biztos, hogy sokan szeretik az imádkozó mellet (az, amikor a férfi kicsomagolja a melltartóból, és azonnal térdre rogy; na ezt nevezik a férfiak imádkozó mellnek).

- Ugy, hogy az éremnek két oldala van.

- Még egy jó szexhez is jó erőnlét kell, és az sportolással érhető el.

-"A nő attól nő, hogy ott van-e mellette önmaga, de kiegyensúlyozottan, aki nemcsak tudja, hanem használja is a mértékletességet mindenben." 

 

Egy karcsú nő soha nem megy ki a divatból, föleg ha még idős is, és nem tini. Legyen ez a végszó!

Úgy, hogy inkább torna Rékával, mind az egér kattingatás, hisz az  nem nevezhető sportnak. :-))