R5GTLésALPINET Creative Commons License 2010.01.22 0 0 563

Szia!

Nem akartam belekötni az értékelésedbe.

Magamat idézve:

"Szerintem a hang alapvetően a hangfalakon múlik és a nálam működő hangfalak talán még nem azok a kategóriák, ahol az erősítők eltérései nagyon megmutatkoznak."

 

Nekem nincs lehetőségem más hangfalakon összehasonlítani, így nálam "szűkebb keresztmetszet" a hangfal a rendszerben ezért nem is hallom az eltéréseket.

 

Nálad viszont már más a helyzet, a kategóriákkal jobb hangfalak miatt az erősítők eltérései is észlelhetők a rendszerben. Ott már olyan eltérések is észlelhetők amiket nálam képtelenség észrevenni és az én fülem sem olyan már mint régen.

 

A minihifi az nem "tesco gazdaságos ÜBERGAGYI", talán 99-ben még nem is nagyon volt TESCO.  Hanem egy már nem létező SONY szalonban vásárolt a kategóriájában viszonylag tisztességesen megcsinált termék 1999-ből. Kicsit magasabb árkategóriával és 11 éve gond nélkül működik mindene. Viszont paraméterei miatt, a korlátai gyorsan kiütköztek az ifjúkori "álomkészülékek" beszerzése és hallgatása során, így mára már háttérbe szorult.

Üdv.

 

Visszatérve a hozzászóló eredeti kérdéséhez.

Kérdés, hogy milyen hangfalakhoz (és rendszerhez) lesz az erősítő. Mert a nálam lévő "egyenszilárdságú", azaz hasonlóan kommersz hifi kategória :-)))) termékekből összerakott rendszer esetén az eltérések nem lesznek számottevőek SZVSZ.

De minden csak a lehetőségek függvénye, gondolom a Revox és a Studer alapesetben nálad sem Unitra erősítővel megy. ;-)

Üdv.

 

 

 

Előzmény: newnikk (560)