gaborka8X8 Creative Commons License 2010.01.22 0 0 562

Nagyon köszönöm!

Nem Budapesten lakom, ezért a saját füllel való összevetés nem jön számításba.
Kis Orionom, és kis Unitrám nekem is volt (nem egy időben ugyan), én ellenben tapasztaltam köztük különbséget, mind HS-280-assal, mind HB-1-el hallgatva.
Pont ez miatt a különbség miatt keresem most a kis Unitra erősítőt, mert engem akkor (habár tudjuk, az emlékezet nagyon csalóka), ez jobban emlékeztetett a "menőmanó" hangjára.
Az Unitra nagy toronyban lévő erősítőt nem ismerem, de, amint az itteni hozzászólásokból is kiderült, az inkább felejtős.
Bevallom, nem emlékszem, hogy a Mercury-t hallottam-e valaha is, de nem hiszem, mert én, valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva, mindig idegenkedtem a receiver-ektől, és inkább a külön tuner, külön erősítő megoldásokat részesítettem előnyben,(Lehet, hogy felül kellene bírálnom ezt a nézetemet.), de, most, hogy felmerült a gondolat, lehet, hogy mégiscsak megpróbálok meghallgatni egy ilyen Mercury-t.
A HFM CD-m már régóta meg van, sőt jó pár HFM (sajnos nem az összes) pihen szépen bedobozolva a pincében arra várva, hogy egyszer nagyobb lakásba költözzünk, ahol nekik is jut valami őket jobban megillető hely.
Ellenben, addig is megköszönném, ha megírná, hogy a HFM melyik számában tesztelték, a Mercury-t, illetve, melyik számában vetették össze a nagy és kis Unitrát.

Előzmény: R5GTLésALPINET (558)