R5GTLésALPINET Creative Commons License 2010.01.22 0 0 558

Szia!

Szerintem a hang alapvetően a hangfalakon múlik és a nálam működő hangfalak talán még nem azok a kategóriák, ahol az erősítők eltérései nagyon megmutatkoznak.

Én nem hallom gyengébbnek a nagy erősítőt, mondjuk az van előnyösebb helyzetben, mert két Shala által át/újjá épített Videoton DC párt hajt (2050-2550)

A kicsinek meg a semi-slim torony gyári dobozpárja maradt az étkezőben kissé előnytelen elrendezésben (a doboz már nem teljesen gyári, mert kapott egy kis csillapítást az üres belsejébe). de azért ez is jobb mint a gyári alu kisdobozok.

Ha Bp-i vagy akkor a saját füleddel is összevetheted, ha akarod és akkor majd csak magadat okolhatod a választásért :-))).

Orionból én se1025-öt birtokolok (ez még az IC-s), de az most némi bezajosodás miatt szerelőhöz fog menni. Az az irodában zenélt HS 280-on és szerintem ez a rendszer is kb azon aszinten volt mint a többi. De ehez biztos kell az én botfülem is, és a HS 280-as is ami azért mást nyújt mint a vidik, vagynaz Unitra dobozok (nem jobb, csak más karakter). A kis orion torony teljesen máskép zenél pl. a gyári HS-9-es párral mint a 280-párral. Középtartománya erőteljesebb, de a szélek kevesebbek, a 280-as pedig mintha középen lenne kevés kicsit)

Ha "független értékelő kell", akkor szerezz HFM CD-t mert ők is tesztelték anno a kicsi és a nagy Unitra tornyot is.

Viszont ha azt végigolvasod, akkor Unitra Merkury-t fogsz venni, mert szerintuk az még a nagy orion erősítőnél is jobb :-)))

Nekem pl .még az RFT B3010 HIFI dobozok is tetszenek, amit ők nem is teszteltek, mert "nem hifi". Az igaz, hogy erőteljesen csalnak a dobozok, de szerintem kellemesen teszik.

Itt jön képbe az ízlések és pofonok kérdésköre, de ez már így is túl hosszú lett. 

Üdv.

Előzmény: gaborka8X8 (556)