Törölt nick Creative Commons License 2010.01.20 0 0 8331
Hír:

A 8-as főúttól néhány méterre álldogáló két nő mellett kedden állt meg a veszprémi rendőrség két civil ruhás járőre. Az egyik nő azonnal ajánlatot tett a sofőrnek, kitérve a különböző szexuális szolgáltatások árára. Hívta társát is, mondván egyszerre ketten is vállalják - olvasható a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A civil ruhás rendőr látszólag beleegyezett az üzletbe, ám végül társával együtt mindkettőjüket elfogták. A két nőt korábban már többször ítélte pénzbüntetésre a bíróság üzletszerű kéjelgés miatt. A mostani esetért azonban egyikük 18 hónap, társa pedig 8 hónap elzárást kapott. Az ítélet jogerős.

Btk.
Szeméremsértés

208. § Aki magát nemi vágyának kielégítése végett más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Sztv.

Tiltott kéjelgés

143. § (1) Aki a külön törvényben, vagy törvény felhatalmazása alapján hozott önkormányzati rendeletben a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszeg, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az elkövető elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, ha
a)
b) a szexuális szolgáltatásra való felajánlkozása zaklató jellegű;
c) nem rendelkezik a külön jogszabályban előírt orvosi igazolással.
(3)
(4) Az (1)-(2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a bíróság hatáskörébe tartozik.

Sztv.
2) Az elzárás legrövidebb időtartama egy nap, leghosszabb tartama - a 24. § (1) bekezdésében foglaltak kivételével - hatvan nap.




Szerintme roppant érdekes, ez a hír csak vicc?