Törölt nick Creative Commons License 2010.01.18 0 0 361
Hmm, csak néhány hozzászólásig olvastam vissza, de akkor jól érzékelem, hogy ez itt a RR-utálók fóruma?
Furi, elég kis korlátolt hozzáállás ez. Amikor kimegyek az utcára (mondjuk főleg nyáron), akkor én részemről azt érzékelem, hogy igenis van helye azért a Norbi-Rubint Réka féle filozófiának Mo-n (meg persze nyugatabbra is). A férfiakat, inkább nem én elemezném, de azért engedtessék meg, hogy azt mondjam, hogy a nők jó 30-40%-ának, nem lenne hülyeség kicsit a sport-fitnesz-normális táplálkozás vonalat tanulmányozni egy kicsit.

Nem mondom, hogy RR-ék agysebészi szellemmel, és főgurui világlátással vannak megáldva, és náluk van a bölcsek köve, de szerintem jó, hogy vannak.
Aki úgy kel fel reggel, hogy kinéz az ablakon, és ha azt látja, hogy ragyogóan süt a nap, akkor egyből elfogja a vágy hogy bicajra pattanjon, esetleg egy közeli erdőben fusson néhány kilómétert, akkor Norbiékat nem neki teremtette a celebmédia ipari gépezete. Dehát, nem az ilyenek vannak többségben. Ha pedig a napi 6 óra tvbámulás alternatívája az, hogy valaki Rubint Réka edzését követi, legalább valamilyen szinten, akkor én csak gratuláni szeretnék neki, hogy ezt elérte. Most tök mindegy hogy azzal, hogy kinéz, vagy a DVD-ivel. Uff.