tomajer Creative Commons License 2010.01.15 0 0 28582
Nnajó.

Gondoltam elütöm viccel a dolgot, de nem. Te nem hagyod. Neked kell, hogy konkrétan a pofádba mondják milyen suttyó vagy:-(

Sajnálom.

Nna sz'al édes fiam:

Többen rád szóltak már, hogy nem leszel hosszú életű ezzel a stílussal a fórumon. Én nem teszem, mert tudom, hogy ez csak olaj a tűzre, és élvezed, hogy megbotránkoztatsz...
Ilyenek a kamaszok általában:-)

A tudatlanság nem bűn, de a neveletlenség bizony az.
Az,hogy nem tudod értelmezni valakinek a mondanivalóját, megbocsájtható, de hogy 25 hozzászólásból 15-ben belekötöttél valakibe, már nem.
Nem tudom, miért hiszi valaki azt, hogy azért mert kapott a mamától egy számítógépet, és megtanulta a betűket, azonnal azzal kell kezdenie, hogy belerúg mindenkibe, aki nem tetszik neki?


És akkor nézzük a konkrét példát.


A média televágta a várost, hogy nem lehet taxit rendelni, mert túlterheltek vagyunk, halálra kaszáljuk magunkat, ötszörös, tízszeres, százszoros a rendelésállományunk.
Ennek örömére, már aznap tíz órára visszaálltunk a normál rendre, mert az emberek nem mertek rendelni.
Konkrétan meg se próbálták, hisz minek, ugye ha nem lehet.
Ettől a szakma kicsit berágott.... habár sokéves tapasztalatunkból tudtuk hogy ez lesz:-(
Erre született egy felhívás, amit a lehető legtöbb helyre megpróbáltunk eljuttatni.
Ez a felhívás íródott nagy betűkkel... mit egy felhívás általában.

Én ezt a felhívást másoltam be a hozzászólásomba változatlan formában.

Te, ezt a borsónyi agyaddal nem tudtad értelmezni, de mivel azt már láttad a nagyoktól, hogy ha valaki nagybetűkkel ír... mondjuk tudatlanságból..., arra rá szoktak szólni hogy ne kiabáljon, gondoltad eljött az ideje hogy ezt te is megtedd.

Azt ugyan nem értem, hogy, ha egy fórumban még soha nem szólaltál meg, miért érzed úgy, hogy ezzel a belépővel kell bemutatkoznod, de nem kell nekem mindent érteni.

Nem hivatkozok megint hozzászólásaink számának különbségére, hisz te ezt nem érted, de azért jelezném, hogy az én több mint 16 000 hozzászólásomból több mint tízezer ebben a fórumban született:-)
Tehát kvázi itthon vagyok. Ennek a fényében képzeld el, hogy valaki bekopog hozzátok, és köszönés nélkül leteremt azért, hogy mit csinálsz az otthonodban?!? :-)
Remélem, sikerült világosságot gyújtani buksi fejedben, és megbocsájtod nekem, ha a témával tovább nem foglalkozom:-)))


Előzmény: Törölt nick (28580)