GuessWho66 Creative Commons License 2010.01.04 0 0 41
kaktuszka67!

Igazad van, valóban a 2009 január 1-i koncerthez szóltak hozzá, sajnos azonban a megállapítások jó része most is találó.

Fél órás késéssel kezdődött a koncert. Nagyon lassú volt a bejutás, nehezen hiszem el, hogy csak ennyi ajtót lehet kinyitni, főképp, ha telt-ház van. Magam 3/4 7-re a sorban álltam, 7 után jutottam be.

Király Linda nagyon gyengén kezdett, utána javult, de még az is gyenge volt ide.

A lézershow lehet hogy látványos volt a küzdőtéren ülőknek, nekem a kakasüllőn igen kellemetlen volt, hogy folyamatosan a szemembe villogtak.

Sajnos nem emlékszem, melyik résznél volt (valamelyik lírai, csöndes szám alatt), hogy füstgépről fújtak be füstöt, ami nem lett volna baj, ha nem olyan zajjal jár, mint egy gőzmozdony gőzének kieresztése.

A hangosítás katasztrofális volt, eleinte főképp, de később is, kifejezetten visszhangos volt, különösen az "S" és "SZ" hangok éneklésénél volt ez zavaró.

Fent ültünk, magasan, sajnos pont olyan helyen, ahol a színpadot pont takarta a felvezető lépcső korlátja. És innen még a kivetítőket sem láttuk. Tudom, magasabb árú jegyért jobb helyet kaptam volna, de sajnos ezt nem engedhettem meg magamnak.

Összességében a műsor tetszett volna, ha látom és/vagy legalább tisztán hallom. Sajnos azonban sem egyik, sem másik nem teljesült. Azt hiszem az Aréna nem alkalmas igazán komoly(abb) zenei koncertek megtartására, vagy ha igen, akkor a hangmérnököknek, hangosítóknak nagyon alaposan össze kellene szedniük magukat.

Még egy: A Budapest Gipsy Band kiváló lett volna, ha van megfelelő hangosításuk, így azonban meglehetősen elnyomottak voltak. És bevallom, nekem borzasztóan nem tetszett az a folyamatosan lángoló M és Z betű a színpad két oldalán, rettentően giccses volt.

Elmentem, megtapsoltam, többnyire élveztem, de többet nem megyek. Annyira azért nem volt jó!

Üdv

GW66
Előzmény: kaktuszka67 (40)