Summer04 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 949
Szia! Én kicsit ügyesebb voltam nálad. Akkora cirkuszt csináltam, hogy még aznap kp-ban befizették a számlámra az összeget, amit átutaltam nekik.
Igaz, mivel az ügyfélszolgálat nem volt elérhető, és a távnyomtató sem működött - nahát, hogy lehet ez? - csak a regisztrációs oldalon tudtam őket bombázni a kedves üzeneteimmel. Ugyanis rájöttem, felszámolás alá került a cég, csak ezt a regisztrációmkor elfelejtették közölni. Dec. 14-én utaltam, 17-én már felszámolás alatt voltak... Na, én megfenyegettem őket, hogy felveszem a kapcsolatot a felszámoló biztossal, és az ügyvédemmel is (munkanélküli vagyok, esélyem nincs arra, hogy ügyvédem legyen). Abban a pillanatban, mihelyt ezt elolvasták, a cég vezetője azonnal jelentkezett e-mailben, hogy amennyiben nem teszek feljelentést, visszafizeti a pénzem. Annyit válaszoltam, ha látom a számlámon a pénzt, elállok attól, hogy jogi útra tereljem a dolgot. Este felhívott, és mondta, nézzem meg a számlám, mert sürgősséggel befizettette rá az összeget.
Egyébként mindenkinek ajánlom az alábbi két weboldalt, ahol valamennyi cégnek utána lehet járni, teljesen ingyenesen. Elég, ha csak a cégek nevét írjátok be, és minden nyilvános. Én is innen jöttem rá a felszámolásra.
www.e-cegjegyzek.hu
www.cegkozlony.hu
Előzmény: dant14 (807)