Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 10138

Nem látom értelmét a megjegyzésednek, egyrészt nem is magán a teán volt a hangsúly, ha jól megnézed. Másrészt, ezután jöhet bárki hozzászóló, hogy például:


- Skacok, szerintem egész jó a grapefruitcsepp.
- Skacok, szerintem egész jó az acidophilus.
- Skacok, szerintem egész jó az olajfalevél.
stb.


Most akkor Neked majd mindegyik után hozzá kell tenni:


- Azért  az ezüstkolloid egy kicsit tudományosabban öli a gombákat, mint a grapefruitcsepp.
- Azért  az ezüstkolloid egy kicsit tudományosabban öli a gombákat, mint acidophilus.
- Azért  az ezüstkolloid egy kicsit tudományosabban öli a gombákat, mint olajfalevél.
stb.


Nem tudom, érzékeled-e, hogy ennek most mi értelme? Itt nem célunk egymás leugatása, viszont bárki leírhatja a tapasztalatait, ami azután valakinek vagy hasznára válik, vagy nem. Csak az lehetőleg ne haszonszerző célú reklám legyen, mert úgy már hiteltelen az egész, utáljuk is, általában. Magam részéről persze mindig törekszem arra, hogy esetleges kártékony dolgot ne írjak, vagy csak külön figyelmeztetéssel ellátva, hogy saját felelősségre stb.

 

Ezüstkolloidra én mindig nyitott lettem volna, bár odáig soha nem jutottam, hogy ki is próbáltam volna. Talán egyetlen problémám vele, hogy fórumokon nem látom a tolongó tömeget, akik az ezüstkolloid nevű csodaszerről áradoznak lépten-nyomon (nem ügynökökre gondolok természetesen).

 

Költői túlzások nélkül, a valóság ezzel szemben az, hogy alig található róla hitelesnek látszó, fórumozók által közreadott tapasztalat.

Előzmény: szövetségxx (10133)