pulendrákus Creative Commons License 2009.10.29 0 0 194
Sziasztok, szép napot Nektek!

Én hosszú idő után most kerültem gép elé. Látom, egész jól dolgoztok (velem ellentétben) a csipkéken :-) jó Nektek.
Ne foglalkozzatok azzal, hogy hogy FOG kinézni a kendő, kössétek úgy, ahogy a minta írja, csak arra a részre figyeljetek, ahol épp vagytok, számoljátok figyelmesen a szemeket, mintaegységeket, és oké lesz :-). Ha horgolt léncszemre veszitek fel a háromszögű kendőt, az valóban a nyakánál kezdi (fent középen). Onnan a minta úgy megy, hogy a lusta-részen belül lesz szaporítás, általában vagy a "pókokkal", vagy 1-ből 3 csillagszemmel (star stitch). Általában soronként 4 szem jön szaporítva. És mivel a lusta mellett fogtok szaporítani, illetve belül középen, 2-2 szemet, háromszög alakban fog nőni a kendő.
Én továbbra is a Leaf and nuppot kötöm, asszem nemsokára hozok képet. Lássam, bírják-e az akkuim. Most fogom elkezdeni a kb 40-ik sort. De hát tegnap sem volt időm kötni, és ma is inkább csak piszmogok majd vele. Más programunk van...

Más: ma egy textilgyárban voltam ellenőrzésen. Lányok, lányok, mi volt ott... tonnaszámra fonalak. Hát el tudtam volna képzelni, hogy a perklóretilénjük helyett a szálaikat nézem... olasz import gyapjú és kevert gyapjúszálak. Ójaj... ezer színben, minden vastagságban... azt hiszem, éjjel ilyenekkel fogok álmodni :-)

Megyek, lássam fotózok-e.