wolfman} Creative Commons License 2009.08.28 0 0 452
Törvények áthágásának menete?


Hát....elég nehéz úgy értelmes vitát folytatni, ha az a kiindulási alap, hogy a jelenlegi magyar rendőrség úgy ámblokk arra van berendezkedve, hogy törvényt szegjen lépten-nyomon és tudatosan. (Ami persze nem lenne meglepő, elnézve a mai magyar társadalmat szintén ámblokk. Amilyen a közösség, olyan a rendőrsége végülis.....és olyat is érdemel.)

Én azt mondom, hogy vannak olyanok ott is, akik szabályokat hágnak át - akár véletlenül, akár tudatosan, és most nem arról beszélek, amikor Kovácstizenkettő felqrja a kéket, hogy a villamossínen megfordulva még éppen odaérjen a pizzériába, mer már nagyon éhes - de a rendőrség túlnyomó többsége nem ilyen.

És ahogy lent is vannak szarháziak, úgy fent is. Biztos, hogy vannak, voltak, meg lesznek is olyan rendőrök, akik a saját privát céljaik eléréséhez törvénytelenséghez folyamodnak, mert megnézi, hogy az a mandró, aki a nőjét dugja és kocsival lelécelt, rendszám alapján hol lakik például. De szerencsés esetben meg is kapja érte, ami jár.

De azt gondolni, hogy itten ez a rendőrség csak úgy l'art pour l'art telefonbeszélgetéseket rögzít mindenkiről a felsőbb vezetés utasítására - nos ez már-már orwelli magasságokba ível...
Előzmény: locsemege (448)