sziporka66 Creative Commons License 2009.08.14 0 0 351
Szia  Jeva Jevanovics :-))))

Akárcsak magamat hallanám nyaralás után! :-))

Nekem is tetszik az új dvd de, leginkább a 40-percest szeretem! Szerintem kicsúszott az időből a Réka, mert a hasizom kimaradt (ez az én véleményem) a 40-perces résznél még az elején mondta, hogy lesz, de mégsem lett neki helye.

Nekem, ha 1-órás is lett volna a torna, akkor sem lett volna gond! Természetes, hogy most ez a kedvenced hisz ez olyan mind az új ruha, még friss és nem umcsi.(2-év múlva az lesz) de gondolom, majd add ki addig  új dvd-t!

 

Privibe küldök mailt és megadom a nevem és a lakcímem, és természetes bejellölhetjük egymást, és ott is, levelezhetünk, ha persze gondolod.:-))

 

Mi most, vasárnap indulunk Budapestre, 1-hétet szánunk rá. Főleg a Ramadá-ba akarok elmenni, az nekem, a múltkor tetszet. Na ilyenkor szoktam vinni a Norbi kaját, (tálcás készétel) mert ugye nem mindig tornázik az ember lánya, amikor nyaral, és jól jön, ha kéznél van a készétel, amitől nem hízik. Én csak erre a célra szoktam vinni, szerintem igen hasznos 600-ft, simán jó lakok és még olcsó is, ha belegondolok, hogy egy sima lángos 300-ft, egy leves meg 600-ft. Még ha kettő adagot eszem is, aznap, akkor is olcsóbban jövök ki, mintha megtámadnák egy kifőzdét, vagy ha nekiállnák valamit főzni. Van, mikor nem melegítem meg, mert nincs hol de, így is finomnak találom!

 

Sietek torna van!!!.-)))) lesz!

Előzmény: Jeva Jevanovics (350)