sziporka66 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 345
Szia! Igen nálam készült a kép és nem csak a Réka fotója van a konyhába, hanem nagyon kövér nők és férfiak. Ha rákattintasz a nevemre a Norbi update fórumján láthatod. Én még a hüttöre, is raktam, ezek az ÉN  segédeszközeim.:-)))))

 

Fogyókúrába és szexben mindenféle segédeszköz megengedett a cél eléréséhez.:-))

 

Ha ránézek ezekre az igen kövér emberekre, akik ép ……..akarják Én, visszafogom magam!

Én a saját fotómat is eltorzitottam (kövérítettem) azt fel is dobtam az iwiw-be és a hüttöre :-))))

Cserélgetni kell a képeket, mert megszokja a szem és már nincs reakció.

 

59-kg -ról mentem le 45-kg-ra De csak úgy tudom tartani, ha elhagyom a szénhidrátot és a cukrot. Ez a titok és persze torna. Amint a kávémba cukrot teszek és  egy cukros sütit megeszem, aznap ha 2-órát is tornázom egyszerűen, nem megy le, sőt. (szupi)

Amikor elkezdtem, akkor írtam naplót milyen ételekre, hízom és fogyom, ugyan annyi tornával. Így ha pihentetnem kell a gerincemet 5-napig az ágyban, akkor sem hízom. Azután ott folytatom, ahol abbahagytam. Én pl., ha barackot és szőlőt eszem, akkor aznap hízom, bármennyi torna mellett, ez van.

 

 

Tornánál úgy szoktam, 10-t a jobb lábbal, 10-t a bal lábbal és így tovább. Ha nem tetszik valamelyik gyakorlat, akkor azt csinálom, ami jó nekem pl. ennél a 30-perces kazinál (popsi) nem kitörést, hanem tárogatást csinálok belső combra. Van, mikor nem számolok, hanem csak úgy találomra.

És így nem erőszakolom meg magam:-)))

 

Hétvégén Réka új kazijára tornázom, majd beszámolok róla.:-)))   

 

Előzmény: Jeva Jevanovics (344)