Jani71 Creative Commons License 2009.07.15 0 0 5729
Nem kell azzal annyit vesződni! Áztatni se igazán, inkább keverni (pár perc az egész)!
Mindig a "fehéret" öntsd a "kékhez"!
Egy könyvből az ellenkezőjét olvastam ki annak idején, ráadásul még ki is hangsúlyozta, hogy azért kell így csinálni, mert így fog jól tapadni, de aztán egyszer megkérdeztem apámat, aki elmondta, hogy az ő apja éppen fordítva szokta (fehér a kékbe). Nosza, kipróbáltam. Az eredményt láthatod. Soha másképp nem csinálom!
A tapadással kapcsolatban még annyit érdemes megjegyezni, hogy figyelj a levelet egyszerre érő mennyiségre. Ha sokat juttatsz ki, megfolyik, és akkor tényleg nem fog odatapadni, akárhogy is keverted. Inkább dolgozz gyorsan, egyszerre keveset juttatva a szőlőre (külön cseppek), aztán száradás után újabb gyors tempóval újabb mennyiség (a lényeg, hogy ne folyjon meg!)!
A harisnya jó ötlet, utóbb már én is így csináltam.
A több holdas gazdák sem a születésük előtt tanulták azt, amit most tudnak...
Előzmény: -Maszat- (5727)