locsemege Creative Commons License 2009.03.27 0 0 8610
A jelszó megváltoztatását próbáltad más gépről? Mert ha a tieden van kémprogram, akkor hiába is változtatod meg, tudni fogják azt. Lehet, nem volna haszontalan egy Linuxot felhúzni a gépedre, s onnan bizgerélni a weblapodat. És nyilván nem valamilyen grafikus bohóckodással csinálunk weblapot, hanem szövegszerkesztővel a HTML forrást szerkesztjük - pl. Bluefish -, így teszem azt, azonnal kibuknak az efféle anomáliák:

<a href="http://nagyon_kartekony_honlap_vagyok.ru/index.html">www.artatlan_honlap_vagyok.hu</a>

Mindenképpen nézd meg, a szerver milyen forrást ad vissza. Azt is nézd meg, hogy a weblap szintjén van-e a fertőzés, vagy a DNS-sel van baj. Mert simán lehet, hogy a honlapod nevét beírva a DNS szerverek nem a te szervered IP címét adják vissza, hanem a gonoszok szerverének címét, így te hiába csinálsz bármit a honlapoddal, ami nem is fertőzött, a gonoszok csak lemásolják a tartalmát, kijavítják rosszra, s saját szerverről üzemeltetik azt.

Továbbá ugye nem írtad el a linkeket? Ha csak egyetlen betűt tévedtél, az végzetes lehet, a phishing erre alapul. Szóval lehet, valamin már százszor átsiklott a szemed, de tényleg elírtad a linket, betűzd le, nézd át nagyon figyelmesen.
Előzmény: toni_soprano (8609)