leordec Creative Commons License 2009.03.17 0 0 4678
ugyanazt a "porontyot"
2x Vác: ovi-suli
2x kispest: 7., majd gimi

1. Vekerdy írásai, meg a létező W iskolák...khm.... (nem mindig fedik 100%ban egymást - olyannyira, hogyha jól emlékszem, voltak is kisebb-nagyobb konfliktusok) - egyszer pl. kitettem egy Vekerdy riportot az ovi faliújságra, leszedték, hogy nem elég Wos, pont azér tettem ki:)
2. Vekerdy azt mondja, hogy ne iskolát keress a gyereknek, hanem tanítónénit

te szülted a gyereket, te fizeted a tandíjat!, nélküled nincs iskola:), nehogy már te felvételizzél, hanem fordítva, felvételiztess! kérdezd ki őket, és döntsd el, hajlandó lennél-e ebbe az iskolába vinni a gyereket! részükről a megtiszteltetés - így menj a felvételire!
nézz meg minél több iskolát, tanárt, lehetőleg a gyereket is vidd, ő pontosan meg fogja mondani, hogy hova/kihez szeretne menni, hidd el jobban el tudja dönteni, mint te!
a mi lányunk annakidején 3 óvodában volt próbahéten, a W választotta, 6. végén az AKG-ba is mehetett volna, megint a W választotta, úgy látszik 4 évesen jó döntést hozott

utolsó bekezdésre: abból lehetnek problémáid, ha kilógsz a sorból (nálunk sajnos a gyerek is mellőzve volt emiatt egy ideig), de ilyen az élet, és nem csak a W-ban
a démonok elől nem elfutni kell, hanem legyőzni őket - ezt is Vekerdy mondta:)
Előzmény: kisfiúkmamája (4676)