ChrisRea Creative Commons License 2009.02.16 0 0 9
És ARGENTINA győzött !!!!!
15-02-2009 England 14 - 19 Argentina USA Final Cup


Az angolok Wellingon után San Diego USA-ban is majdnem megismételték múlt heti utolsó-utolsó percekben kiharcolt tornagyőzelmet de az argentinok kitartottak !

hihetetlen, asszem első Sevens diadaluk.

Kenya megint boritotta a papirformát mint múlt héten elverte a csoportör esélyesét akkor Dél-Afrikát, most Új-Zélandot
és igy ez a két csapat megint összekerült az kieséses ágon 1/8 döntőben.

Múlt héten Új-Zéland ment tovább és meg sem állt a döntőig, addig afrika vigaszágon győzőtt, most az Afrikaiak küldték Új-Zéland-ot vigaszágra amit az meg is nyert ( irónikusan pont Kenya ellen). Addig Dél Afrika elbukott angiával szemben a döntőért.

Ez a pontszerzés miatt fontos, mert ezzel a Kenya- Argentin páros betömöritette a tabellát. Az eddig 3 esélyes IRB Series-t nyilttá tette.


USA amely leverte Kenyát igy elődöntőbe jutott hazai pályán , végül épp csak alulmaradt a tornagyőztes argentin csapat ellen amely még leverte Mexikot, a múltheti ászt Walest, Samoát, és Angliát egyedül Fijitől kaptak ki.


Gyakorlatilag 2 évhez képest amikor Fiji, NZ, SA Anglia uralta a sorozatot és pl NZ 35 meccset nyert zsinórban mára szinte bárki bedőlhet bárki ellen. Veretlen csapat nincs már 2 sorozat óta....

(Érdekesség wellingtonban volt már a mai döntőt idéző meccs a C csoportban, akkoris Argentina győzőtt 2009-02-06 England 5 - 13 Argentina )





Pools/Standings

England 60
South Africa 60
New Zealand 52
Argentina 48
Fiji 32
Kenya 24
USA 20