Jackopower Creative Commons License 2009.02.02 0 0 1115
Masonite 9 óra

Reggel 9 kor hívott a K. Tamás ajtós.
Beszélgettünk vagy 5 percig a nagy semmiről.
Röviden:
Elmondatta velem még egyszer azt, amit vele 2 hete már egyszer megbeszéltem, és amit e- mailon leküldtem neki, továbbá amit a kolleganőjének is elmondtam pénteken.

Végül is egyik kérdésemre sem kaptam választ töle:

1., Első e mailre nem válaszoltak, illetve a válasz az volt hogy hiba volt arra az e mail címre küldeni amit ők a honlapjukon megadtak!
(???????????????)

2., Aztán arra sem kaptam választ, hogy amikor külön az ö kérésére leküldtem újra, arra is miért nem válaszolt a mai napig (2-3 hete!)?

3., Azt sem válaszolta meg, hogy ha a kedves „minek nekem üveges ajtó” kolleganőjével abban maradtunk pénteken, hogy akkor az építtetőnek jelzek, - akkor minek hív mégis fel?

4., Azt se válaszolta meg, ami az alap kérdés volt, hogy mennyibe kerül , amit e mailon leküldtem. Árlistát ajánlotta, amire jeleztem neki hogy konkrét konstrukció érdekelne

Annyit mondott el hogy hogy vannak nyitva, holott Én ezt nem kérdeztem tőle.

Na erről ennyit!


Dreamfloor 10 óra

Reggel 10 kor kezdtem a dreamfloornál. Nagyon kedves és segítőkész volt a Kriszti. Volt nagyon sok és szép parketta, sőt még a szomszédba is átmentem, de sajna amit kinéztem a katalógusukból az kifutó termék volt mind és már nem rendelhető. Így aláírtam egy nyilatkozatot, hogy nem tőlük hozok parkettát. Ezt nagyon sajnáltam. Annyira örömmel mentem be a dreamfloor katalógussal. Nesze neked atlantic kék parketta.


Erős. 13 óra

Sikerült mindenből (kád, mosdó, csempe, parketta) választanom. Sőt még közösen megcsináltuk a terveket is. Ott ültem 13:05-től 17:15-ig, de megérte.
:-)

Ja és volt egy csomó színes csempe. Nem tudom múltkor hová dugták, de most nyagon sok volt.