bcc Creative Commons License 2009.01.31 0 0 1278
Sziasztok!

Elnézést kérek a hosszú hallgatásért, az elmúlt két hétben igen lerobbantam egészségileg, mostanra sikerült az egysejtűre hajazó állapotból kvázi főemlős kategóriába visszaküzdeni magam.... kissé dehidratáltam és sómentesítettem a szervezetemet és ez igencsak megviselt.

Most hétvégén ismét lecseréltük a csapot sör kínálatot, mert a Tuborg/Carlsberg sörök iszonyatosan megdrágultak és nem lehetett tartani a 4 dl-es korsó árat (a 2,5 decis pohár árat sem :)

Szóval... mostantól a sokak által már üveges változatban megkedvelt, eredeti, legrégebbi recept alapján készülő Budweiser 1795 világos sör folyik a csapból 510 Ft/0,5l áron (pohárja 350 Ft/0,3l)
Mellé ajánljuk az olcsóbb árfekvésű, de nagyon ízletes, szintén eredeti Budweiser gyártmányú Sámson világos sörünket, mely 390 Ft/0,5l áron hozzáférhető, a pohár pedig 270 Ft/0,3l.
Mindkét sör import, Csehországból érkezik, ottani forrásvízből készül, hagyományos eljárással.
Üvegben továbbra is a kínálat stabil része a Budweiser 1795 barna sör, melynek (mint megtudtuk) egyik titka, hogy közel 60 napig készítik (érlelik, vagy mit csinálnak vele). Később, ha esetleg nem válna be valamelyik csapolt világos, úgy a barnát fogjuk csapolni.

Akik ebben a hónapban voltak a Blendében, vagy ránéztek a még mindig csak információhordozóként funkcionáló weblapra, azok tudják, hogy a földszinten Szendrő István képeiből álló kiállítás tekinthető meg február végéig a fotográfus egyik gépével együtt. A galérián Illyés Zoltán (14!), O.Zsé és Winter Anikó, valamint Hvozdovits-Máthé Tibor képei lesznek fent március 10-ig.

Szulita28:
Már csak a te öngyújtód van itt... mikor viszed? :)

emyl:
Mail megy, bocsi a késésért.

apca:
Ha erre jársz ugorj be és vidd el a dvd-t, te előbb kezdesz vele valamit, mint én :(

Üdv
bcc