.ZsL. Creative Commons License 2009.01.28 0 0 8
Ne hanyatt aludj el, az nem egészséges fölnőtt korban, és a horkolásra is hajlamosít!
Kezdjed az alvást a bal oldaladon, olyan közepes méretű, vagy kispárnával, amit a fejed alá (tehát ne a vállad alá) téve, egyenes nyakkal tudsz aludni. Aztán alvás közben, reggelig 2-3 (4) alkalommal fordulj át a másik oldaladra, de hanyatt sose.
Ha ez magadtól nem megy eleinte, kérd meg a feleséged (annak híján az épp ügyeletes barátnődet, szomszédasszonyt, bér-ápolót, vagy a telefonébresztő szolgálatot, vagy akit e fontos feladatra alkalmasnak vélsz; de a hagyományos megoldás, a feleség a legpraktikusabb /ebből a szempontból!/), hogy időnként bökjön oldalba, ha itt a fordulás ideje.
Egy idő után megszokottá válik a dolog, és megy feleség (vagy más segéderő) nélkül is, és átfordulsz a másik oldaladra, anélkül, hogy komolyabban felébrednél közben.

Ha makacsul ragaszkodsz ehhez a programhoz, lehet, hogy nem hamar, de néhány hónap alatt alighanem megszűnnek a panaszaid. Utána jelentkezhetsz nálam egy tandíjmentes siklóernyős alaptanfolyamra, mert akár repülésre is alkalmas leszel, ha nincs 10 kilónál több súlyfelesleged. (Optimális testsúly: magasság centiben, mínusz száz, mínusz 15%!)
Üdvözlettel: www.paramania.hu
Előzmény: Laja73 (1)