dreamer83 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 855
Sziasztok!

Infók a burkolatválasztásról!

Alenor!
Bármelyik járólapot és csempét választhatod bárhova.

Mi a konyhába és az előtérbe a 8-asat választottuk, sötétbarna fugával, de az előtérbe diagonáltan, a konyhába hagyományosan.
A burkolatok közötti kis elválasztó szegély ezüst színű lesz (ebből egyébként arany és bronz van még).
A szobákba bükk laminált parkettát kértünk hosszirányban rakva.
A kilincsből sztem az alapáras a legjobb. A mosdó OK, meg az alapáras WC is.
A kádból a 60000 feláras akril kádat kértük, ja és András, a kádak 170cm-esek.
A fürdőbe és WC-be nem találtunk olyat, ami tetszett, ezért elmentünk az ERŐS Száva utcai boltjába (5-10 perc séta a Terasztól), és ott találtunk olyat (mindössze egyet), ami tetszik, és még nem is olyan drága. Erről mellékelek fotót, ha a hozzászólás végére el nem felejtem. Egyébként az alapáras csempe kb 1700 HUF/m2, a járólap kb 2200 HUF/m2, a felárakat eszerint kell kalkulálni, ha valaki egyedit akar választani az Erősnél. A díszelemek rohadt drágák, pl a díszcsík a mi általunk választott csempénél (fotó) 512 HUF/db, azaz 2600 HUF/m, nekünk a fürdőbe, WC-be összesen kb 40000 HUF (csak egy sor csík!!). Mi plafonig fogjuk kérni a fürdőt is, WC-t is, ez a mi általunk választott burkolólapokból egy sor csíkkal, meg néhány dekorelemmel (fotó) összesen kb 115000 HUF felár (mondjuk viszonylag nagy fürdőnk van).
A konyhabútort nem kértük végül, ezért kapunk kb 130-140ezer kreditet, amit bőven el is használunk a burkolatokra, meg a kádra.
A felárakat a burkolatok, szaniterek rendelése előtt meg kell majd fizetni
A falakat csak fehérre festik, felárért sem lehet színezni. Ennek az az oka, hogy az első pár hónapban még mozog kicsit a ház, és hajszálrepedések keletkezhetnek, amit nekik ki kell javítani, a javítást pedig csak fehérrel egyszerű megcsinálni. Sebaj, majd egy év múlva kifestünk (addigra már kb lejátszódnak az utólagos mozgások, és nem reped többet a fal.)
Kata azt mondta, hogy terv szerint haladnak, szerinte kb május elején már lehet szó a műszaki átadásról.
Felmentünk a leendő lakásunkba is, elég frankó (főleg a terasz!!), bár az egyik ablak már most csúnyán be van repedve!! Sebaj, majd kicserélik!!
Ha bárkinek kérdése van, írjon!

P

csempe 20x30

díszcsík

dekorelem

együtt