bcc Creative Commons License 2009.01.06 0 0 1224
Drága cujon barátom!

A kioktatást nagyon szívesen adtam, mert megérdemled.
Jól látod, a fotósokból is élek (szeretnék élni), ami szerintem nyílt titok, a világon minden ember a másikból él ugyebár... viszont csak azt oktatom ki, aki megérdemli.

Tudod, amikor azt írod, hogy olvassak is a sorokban, ne csak belenézzek, ezzel azt sugallod, mintha bölcs és jelentős mondanivalót rejtettél volna a speedlight-nak címzett hozzászólásodban... de sajnos nem vagy annyira cizellált... az egyértelműen flame volt részedről (mint ahogyan a kisszámú hozzászólásod értékelhető hányada is, mely megjárta a moderátortopicot is, magyarán nemcsak itt szemeteltél bele a fórum életébe, hanem máshol is)

Talán... akkor lenne érthető, hogy kifogásod van, ha valamilyen formában te is érintett lennél a témában, találkozóban, de így sajnos csupán egy jelentőséggel nem bíró, flame hozzászólással "gazdagítottad" az index fotós fórumát... dőlj hátra és légy nagyon elégedett! Ez aztán valami, ettől fasza a csávó! Ugye?

Figyelj... nem érdekel, hogy kellően nagyarcú stílusban fogalmazok, de szerintem hagyj minket békében és nézz más elfoglaltság után. Elvilloghatunk még itt egy ideig, a vége úgyis az lesz, amit a józan többség óhajt... mert valahol te is érzed, hogy a fekete bárány most itt te vagy és azzal érted el ezt a megtisztelő címet, ahogyan és amivel belecsúsztál ide a topikba. Magyarázhatod, tekerheted még ide-oda a mondanivalódat, nem lesz jobb a helyzet.

Azt ajánlom, itt zárjuk le mindnyájan és neked további jó fényeket kívánok, ég veled.

Továbbra is peace.

bcc
Előzmény: Törölt nick (1219)