Jackopower Creative Commons License 2009.01.06 0 0 686
Szia Péter szomszéd! :-)

 

Mivel az Axa nem jogerős lakhatásikor fizet, hanem albetétesítéskor, így a vételár 60% hoz a Terasz park később jut hozzá. Mivel Ök is a CIB től projekt hitelt vesznek fel, így ez addig nekik is költség.

Az átírás miatt is van költségük.

Pontosan nem értettem hogy mit akarnak, mert a Mátyás Udvarban pont így vettem most szeptemberben és semmit nem kérnek (Elötte a Kőris Udvarházban sem), csak szívatnak mert nem engednek be jogerős lakhatásikor, csak albetétesítéskor, de gyakorlatilag semmi papírmunka.

 

Itt valami átjegyzésről beszéltek, meg ügyvédi díjról, meg hogy jogerőstől fizetem akkor a közös költséget, meg hogy a vételár akkor nem ennyi lesz.

Cirkuszolni nem akartam, hogy de bezzeg máshol.. Egyszer elmondtam, nem volt foganatja. Rájuk hagytam. Aztán nem akartam visszalépni sem, meg pereskedni.

Gondoltam a mai gazdasági helyzetben jó vagyok nekik mint vevő.

Szóval aláírtam így. Nem volt mit tenni. Csak bízom benne hogy ha már fizetem a közös ktg-t akkor be is engednek. Ha már jogerősig a vétel árból 7,5 millió be lesz fizetve.

Azt hogy milyen költségeket fognak rám hárítani, még kérdés. Elméletileg nem lenne semmi. Max azt tehetnék meg hogy a hiányzó 12 millióra jogerős után 14 naptól az albetétesítésig rászámolják azt a kamatot amit meg ök fizetnek a CIB nek…

De tudod, kisember vagyok Én ehhez. Ha nem kell meg nem pereskednék.

Szerintem szépen megoldjuk majd egy korrekt tiszteséges áron.

Remélem nem voltam nagyon naiv.

Eddig szereztem nekik 1 plusz vevőt, talán beszámítják... :-))

 

Előzmény: dreamer83 (685)