yxc123 Creative Commons License 2009.01.03 0 0 24

Szerintem:

 

1. Identitászavarban voltak a szervezők. Ez nem egy újévi kocert volt, hanem Mága-buli.

2. A hangosítás olyan mértékben volt katasztrofális, hogy szerintem joggal kérhetné vissza a pénzét aki fizetett a jegyért. A koncert első műve szinte elviselhetetlen volt. A további részben aztán jelentősen javítottak a helyzeten, így a második félidőben már majdnem elérte azt a szinvonalat, ahogyan hajdani uttörőavatásomon szólaltak meg a lelkesítő dallamok. Egyszer úgy begerjedt a rendszer, hogy belefájdult a fülünk a sípolásba.

3. Mágát éppen hogy csak szenté nem avatták a műsorvezetők a szövegben. Nagyon nevetséges volt, vagy inkább pestiesen: ciki.

4. A Vivaldi hegedűverseny popritmusban történő tuc-tuc feldolgozásésrt és annak előadásáért minden abban résztvevőnek büntetésül két órán keresztűl kellene hallgatnia amint Kiszel Tünde Mozart áriákat énekel.

5. Nevetséges volt, hogy Mága azt mondta az előadás végén: 12000 ember állva tapsol. Már a finálé előtt a gyengébb idegzetűek és a zenéhez értők elkezdtek szállingózni kifelé és gyakorlatilag még a szinpadon voltak a szereplők, amikor a csarnok fele már üres volt. Akik maradtak nem azért álltak, hogy tapsoljanak, hanem azért, mert ülve nem lehet menekülni.

6. Túlságosn hosszúra nyújtották a rendezvényt. Kevesebb, kicsit nagyobb gonddal, több lett volna.

7. Király volt, amikor a szinpadról szembereflektoroztak. Azután percekig semmit nem láttam. De amilyen amatör volt az egész szervezés, különösen a hangosítás, el tudom képzelni, hogy ez is csak egy baki volt.

8.Mindehez képes a jegyek meglehetősen sokba kerültek!

 

Összeségében: parasztvakítás!