Képkovács Creative Commons License 2008.12.29 0 0 134
Még valami, amit ehhez hozzá tudok fűzni.

Amit mondok, azokat a saját gyakorlatomban helytállónak bizonyult elméletek alapján mondom. Azt gondolom, hogy mivel az általam elmondottak teljes összhangban vannak mind a szabványokkal, mind a gyári adatközlésekkel, ezért nem nekem kell az igazamat bizonygatnom, hanem annak kellene kipróbálnia az általam mondottakat, aki azt állítja, hogy mind a szabványok, mind a gyári adatközlések tévedéseket, ferdítéseket, kozmetikázott valótlanságokat állítanak...

Kapásból látható egy kicsit is hozzáértő ember számára az, hogy mik a gyenge pontjai b31 elméleteinek (mégha az elvi alapok egy része helyes is).

...ja és zónarendszer eredeti formájában csak egy létezik (nincs "te zónarendszered" meg "b31 zónarendszere"), és minél jobban megvizsgáljuk, annál több ponton bukkannak elő a tökéletlenségei, de ugyanakkor azt is láthatjuk belőle, ha értünk hozzá, hogy a normál hívások tekintetében A.A. is a megszokott szabványok szerinti meredekségekkel dolgozott, csak éppen helyből egy-másfél fokozattal lágyabb papírra nagyított, mint a szabványos normál papír.
Előzmény: Gilmour. (132)