suttercane Creative Commons License 2008.12.22 0 0 1159
valószínúleg velem baj van. ezt most mindenféle irónia nélkül írom. lehet, hogy nem tudom úgy írásban kifejezni a gondolataimat, ahogy azt tenném élőben.

jópárszor megemlítettem a srácoknak akiket innen személyesen is ismerek, hogy milyen jó lenne egy Nikon topik és akkor nem széledne szét a társaság 8 különböző géptípus topikjába. Java részébe ugyanazok az emebrek írnak, de van jó pár emberke akik csak a D50-be, vagy csak a d80-ba írnak és olvasnak. Ismerek sok jó arcot a D50 topikból (velük is volt pár tali) és ismerek jó embereket a d80, d700 topikból. Viszont közülük sokan még nem találkoztak egymással. Ezért gondoltam, hogy összehozok egy nagy Nikonos topiktalit, hogy az a 15-18 ember aki a fő kommentelője ezeknek a topikoknak, le tudjon ülni egy szombat délután és tudjunk egy jót beszélgetni.


Ennél értelmesebben és világosabban nem tudom leírni.
Aki ezek után még mindig nem fogja, hogy mit szerettem volna elérni, azzal nem tudok mit kezdeni.
Egy dolgot viszont megtanultam egy örök életre.
Jót tenni mindenkivel nem tudsz. Mindig lesz valaki aki beleköt és a kákán is csomót is keres. A legközelebbi Nikonos összeröffenés már csak zárt csatornán lesz meghírdetve. Inkább kinézem majd az ismeretlen emberkék mélcímét egyesével és elküldöm nekik a meghívót. A fenének sem hiányzik ez mégegyszer. Részemről a témát lezártam.
Előzmény: 61antana (1147)