GigantHU Creative Commons License 2008.12.02 0 0 80
A menetrendszerkesztő csináljon operatív vonatszámokat, menetvonalakat.

...az I-III korszak kitiltását pedig mélységesen ellenzem.



hm... a gondolat(ok) több szempontból is érdekes(ek), és megfontolandó(k).

különmenetek. nos, elméletileg valamennyi kis pici hely lett volna különmenetek részére, mert azért annyira nem volt kiélezve a menetrend. a gond inkább abból fakad, hogy szinte sehol sem lehet félrepakolni a szerelvényt, mert mindenhol csak 2 vágány van...:( ráadásul a tárolókon se volt túl sok hely:(

valóban, lehet berakni operatíve közlekedő vonatokat (menetvonalakat), de akkor annak is úgymond saját fordát kell készíteni. viszont emiatt az állandó üzemű történet némiképp lazul.


más. az I-III korszak is nagyon üde, és kedves színfolt lehet. sőt, szerintem teret kell adni az ezen korszakot kedvelők számára is, de akkor arra tényleg külön menetrendet kell gyártani. a vonatok jellemzően lassabban közlekednek, esetlegesen a vasútüzem is némiképp másképp alakult annak idején... meg ne keveredjenek a korszakok, mert az meg a legcsúnyább..:(

szal, igen, ki lehet jelölni egy session-t (vagy talán kettőt a lassan beinduló árufuvarozás miatt) egy adott korszaknak, felpakolni azokat a járműveket, és az annak megfelelő menetrend szerint játszani.
ehhez viszont az kell, hogy legyen elegendő mennyiségű jármű (gép és vontatott egyaránt). ott az adatbázis, ott le lehet szűrni, hogy van-e cucc, a kiállítás előtt meg úgyis megy a körkérdés, hogy ki milyen gépet hoz;)
szal: én nem látok akadályt:D

khm. még egy megjegyzés: csodálatosak voltak a Kandó gép, ill az a mögötti kocsik. egyetlen apró szépséghibával: azok az RP25-ös kerekek, és csavarkapcsos vonókészülék sajnos nem erre a pályára valók...:( az már egy következő fokozat:)
Előzmény: szegecsszámláló (78)