Alla Pugacsova Creative Commons License 2008.11.02 0 0 91
 Sziasztok, igaz, ez az elso ferficucc, de hatha valakit erdekel: van egy joforman vadiuj amerikai Columbia ferfi sikabatom elado, XXL meret. Ajandek volt, arcedulat mar leszedtuk, egy orat volt hordva, tulajdonkeppen vadiuj. Februarban vettuk, azota a szekrenyben all, 2007 teli Titanium modell, Omnitech, vizallo, lelegzo, tobbfunkcios, kiveheto belessel. Piros es sotetszurke, egy kepet mellekelek (kivett belessel), keresre kuldok tobbet. Uj ara 60 ezer korul van, en 20 ezret szeretnek erte. Ha valakit erdekel kerem irjon szerdaig a pugacsova kukac gmail pont com-ra. A kep nem a legjobb, elnezest, de a kabat nagyon jol nez ki eloben :)

 

Noi cuccok:

Vannak meg nagyon szep taskaim szinten USA-bol (Victoria's Secret) illetve Olaszorszagbol, illetve ruhak is (van amin meg rajta van az arcedula) olyan szinvonalu boltokbol mint itthon a Signora, ha erdekel valakit szivesen rakok fel ide kepeket vagy emailben kuldok. Meretek 36-38.

Minden darab 500 - 2000 Ft kozotti aron. Budapesten atveheto vagy utanvet. Ket hetig vagyok Magyarorszagon, nem akarok Vateraval vacakolni.