bcc Creative Commons License 2008.10.24 0 0 226
Hali Mindenki!

Elnézést a késői válaszért, nem mindennap netezek gépről, sokszor csak PDA-ról pillantok rá a netre.

Mivel az új nickem még mindig nem engedi a többszöri egymás utáni hozzászólást, így itt válaszolnék sorjában a legutóbbi bejegyzésekre:

nightnurse:
Köszi a biztató, szívmelengető üzenetedet itt a topicban, jólesett!!! Miért nem jöttél be, ha már egyszer itt jártál? Legközelebb tessék bejönni!! :)

wowbg:
Neked is csak azt tudom mondani, hogy miért nem kukkantottál be? Legközelebb várlak tisztelettel téged is!

seeman:
Előre is köszi a felajánlást!!!! Ha döglött filmet is hozol, akkor megénekellek!!! :)

joszman:
Köszönettel veszem a te Nikonodat is!!!! Várlak téged is bármikor!

debaj:
A zárhibás Pentacon tényleg jól fogja itt érezni magát, erről gondoskodom!!!:) Köszönet neked is!

KrE:
Várom a bevizsgálás eredményét, ha tényleg nem javítható, vagy nagypénzért csinálnák meg és tényleg ideadod, azt hálásan köszönöm!!

speedlight:
Légyszi keress meg mielőbb személyesen a Blendében, vagy telón a 30-harminchárom87kettőnullanégy számon! FONTOS!

Az eddigi történések:

A jövő hét folyamán megkapjuk az új névre szóló működési engedélyt, tehát attól kezdve teljes erővel Blende Club Cafe néven tartunk majd nyitva a következőképpen:

Hétfő - Csütörtök: 10-22
Péntek: 10-24
Szombat: 16-24

Természetesen előre megbeszélt topiktalik, események alkalmával a legrugalmasabban eltérünk a hivatalos nyitvatartási időtől, lásd a nov. 15-i talit, amikor, ha úgy lesz rá igény, akár reggel 8-tól is jöhettek :)

Úgy döntöttünk, hogy a logó tekintetében alkalmazkodunk a meglevő utcai reklámtábla méretarányaihoz, így az eredetileg tervezett vízszintes, hosszúkás logó helyett az álló logót véglegeítettük. Ezúton mondok köszönetet ME* fórumtársunknak önzetlen felajánlásáért, a logóban a blende szimbólummal jó sokat kínlódtam volna nélküle.

Várok mindenkit továbbra is tisztelettel és előre is köszönöm a további felajánlásokat a selejtes fotós cuccok és minden mennyiségű használhatatlan döglött film tekintetében!

Üdv

bcc