Jackopower Creative Commons License 2008.10.08 0 0 268

Szia z-solt!

 

A földszint + 8 szintes épület földszintjén és pinceszintjén, zárt teremgarázsban lesznek a gépkocsitárolók kialakítva. Az épület körül felszíni parkolóhelyek kerülnek kialakításra,a külsö parkoló mentén pedig hulladéktárolók.

Vagy mellettünk a kis utcában is meg lehet állni, ingyen! (Hogy ez változik-e az Önkormányzat határozatában, azt nem tudom!)

Garázst nem kell venni. Én sem vettem. 1.854.000,-Ft a garázs, a zárható tárolók meg 185.400,-Ft / nm, tehát olcsóbb mint máshol. (Általában 2.200.000,-Ft @ 2.500.000,-Ft között indulnak a garázsok máshol!)

 

Persze az ára lehet, hogy felmegy majd. Ésszerű minél előbb venni, ha szükséged van rá.

Hogy mennyi lesz a közös ktg, az sok mindentől függ, de úgy 150,- 200 Ft /nm között szokott lenni! Ez reális!

 

A homlokzati téglafalak hőszigetelő vakolattal készülnek.

A teljes szerelés  MSZ 16000 előírásnak megfelelő anyagokkal történik.

 

Nem tudom, hogy lesz-e padlóösszefolyó a fürdőszobában. Erről tudsz információt kérni a Vivientől a 327-60-60 telefonszámon!

 

"- aki a külső oldalra néző lakást vesz az kalkulálja bele, hogy kb. 2-3 évig sok port és zajt fog kapni a következő ütemek miatt"

 

EZ IGAZ! És azt is hogy növekszik az ingatlanának az értéke, mert éves szinten 5% felett növekszik az értéke, és ha ugyanolyan épül még 2013-ig akkor az igazán király értéknövekedéssel jár! J

 

"- az Ytong falazóelem hőszigetelő képessége kicsit jobb a Porothermnél ami azért nem baj"

 

Ezt nem tudom megmondani. Amiben most lakok az is YTONG gal készült. Elsőn vagyok és alig fűtők a garzonomban(31 nm), havi 5.000,-Ft a fűtési díjam! Elég bekapcsolni este és reggel meg le. 9 órákat fűtők, és csak nagyon hidegben!!!!  Melegebben (nem mínusz 15 fok!) elég 2 naponként, különben meggyuladok!

És mindennap szellőztetek, mégis meleg van! Itt meg Klima is lesz!

 

"- a földszinti lakások biztonság szempontjából nem a legjobbak gondolok itt a kertben labdázó gyerekekre vagy a betörőkre rácsot gondolom senki nem szeretne az ablakára (bár redőnnyel vagy fóliával ez orvosolható)"

 

Én nem tudok földszinti lakásokról. Az elsőtől vannak lakások. Földszinten üzlethelyiségek (étterem, ápisz, kávézó, lottózó, közért stb lesznek)

 

"-  az ilyen jellegű teraszházak egyik gyenge pontja a teraszok beázása főleg, hogy alatta laknak, itt a kivitelezés nem hibázhat magas szakértelmet igényel és a teraszok hőszigetelése is nagyon fontos a hőhíd miatt."

 

Van a teraszoknak elvezetője. Ha visszaolvasol, már kép is készült róla. Úgy mint az autóbeállóról, illetve Én magam másoltam be link formájában annak nagy részét amire most rákérdeztél.

 

Ennyit tudtam segíteni. Ha van még valami kérdezz, bár szerintem ha szakember vagy akkor a Vivien rendelkezésedre bocsát helyszínen szakembert, és akkor akár ott is lehet feltenni szakmai kérdéseket.

 

Siess a lakás kiválasztással mert már a jobbakat viszik el. Sőt! 6 hónapos értékesjtés után már 33% eladott! És már volt egy áremelés is!!!!  :-)

 

Előzmény: z-solt (267)