iszugyi Creative Commons License 2008.09.19 0 0 227
Öszszakál: "Szia Aurora11

Előre bocsátom, hogy nem vagyok fizikus, csak egy kíváncsi laikus. Azt mondod, hogy a gravitációnak is kvantumosnak, vagyis egy térfogatban elkentnek kell lenni ahhoz, hogy elkerüljük a szingularitást. Meglehet, hogy a részecskéknek van gravitációs töltése is ami csatolva van az elektromos töltéséhez. Igaz nagy a különbség a kettő között, de kozmikus méretekben lehet, hogy pont erre van szükség. Így alakulhatnak ki az összetett anyagot felépítő és lebontó folyamatok. A csillagok és szupernóvák építenek, a „fekete lyukak” lebontanak. Szerintem van az anyagnak egy (becsomagolt), zártflukszusú állapota,(sötét anyag) amikor a elektromos töltése nem domonáns, csak a gravitációs töltése érzékelhető. Ezt a homogén anyaghalmazt nevezném én feketelyuknak. "

 

A gravitáció azért kvantumos mert invariáns elemi gravitációs töltések okozzák.

 

Mivel a töltéseket hordozó elemirészecskék helyét és sebességét nem lehet sohasem pontosan megállapítani, ezért csak valószinüségekröl (rhó(x,y,z,t) és j(x,y,z,t) tudunk fizikai törvényeket alkotni.

 

De ezen túl, a kölcsönhatások nem engedik meg, hogy a részecskék túl közel kerüljenek egymáshoz, szingularitások nem is tudnak fizikailag fellépni!

 

Fekete lyukak meg nem léteznek!

 

 

 

 

Előzmény: iszugyi (226)