wamzer Creative Commons License 2008.08.18 0 0 28483
Következő nap (tegnap) már nem voltam a Szigeten, meg azért arra kicsi lett volna az esély, hogy megint elkapjam. (Fehér Skoda Octavia, alacsony, rövid hajú faszi, kb ennyit jegyeztem meg, ezzel aztán baromira sokra mennék.)

Fix, hoyg főtaxis volt. A benzinkút végénél álltak a főtaxik egymás után, nem csak a piros-fehér kockát szoktam nézni, hanem a taxilámpát (vagy mi a franc, ami a kocsi tetején van) és az is stimmelt. Az útvonal meg méterre azonos volt tényleg, onnan a lakásomig más úton ugyan biztos lehet menni, de minek, meg én is autózom Bp-n, ha nem is ismerem úgy, mint egy taxis a várost, azért van fogalmam róla, hogy jutok haza innen-onnan. Szal kapásból szóltam volna neki, ha "kerülni" akar (aminek ugye már csak azért sincs értelme, mert hajnal 4-5 fele a szentendrei-árpád-híd-váci út vonalon nincs forgalom, lehet jönni a 2x3 sávon, a fenének bemászni mellékutcákba).

Mindegy, nem füstölgök rajta tovább, alapvetően én voltam a hülye, hogy a puffogáson kívül nem írtam fel legalább a rendszámot. Semmi bajom a főtakkeral amúgy, hosszú évek óta nagy többségükben őket hívom, ez volt az első eset, hogy átkúrásszagot éreztem.
Előzmény: csogu (28465)