Törölt nick Creative Commons License 2008.08.14 0 0 73

A partvonalon túlról mondok véleményt, mivel utoljára a barcelonai olimpiát követtem figyelemmel a tévében, de persze ha az ember híradót néz és a rádiót is hallgatja az autóban, akkor akarva-akaratlanul is tudomást szerez a történtekről.

Előszőr is halálra idegesit, hogy az újságírók úgy tálalják naponta az éremtáblázatot a publikumnak, mintha lenne bármi jelentősége is magán a tényen kívűl, hogy szorgosan vezetik. Az általatok is leírt abszurdsága miatt semmi információs értéke nincs az összesített táblázatnak, esetleg ha lebontanák sportágakra, de az meg túl bonyolult lenne a nagyátlagnak, ezért marad a napi népbutítás, hogy milyen sportos nép a kínai meg az amerikai a többihez képest. Pedig hát itt kizárólag az élsportról szól az egész felhajtás, mivel köztudott, hogy pld az amcsik többsége kövér és mozgásundora van.

No meg itt van az állandó gyanú, hogy a sportolók többsége tiltott módszereket is bevet, csak éppen nem buknak le, akkor meg milyen értéke van a súlyemelők és kerékpárosok érmeinek?

Egyszóval nem azt mondom, hogy ne legyen éremtáblázat, de ne csináljanak abból ügyet, ha éppen Magyarország aranyérem nélkül maradna, és legalább nem fognak a politikusok se fontoskodni a sikeres sportolók körül ;-p

Előzmény: lépcsömászó (63)