Törölt nick Creative Commons License 2008.07.27 0 0 78
Velem 2006 januárjában szórakozott egy beteg lány...

A munkám miatt nem kapcsolhatom ki, halkíthatom le a telefont éjszakára, mert van olyan, hogy hívás után 15-20 perccel már a terepen kell lenni.

Egyik éjjel felhívott egy számról, majd buli hang és tök részegen egy csaj beleszól, hogy én most mit képzelek magamról és egyébként is... félkómásan mondom neki mivan? erre kinyomta... gondoltam magamban be van állva félrenyomta. Két órával később megint, akkor is ugyanez a hang, ugyanolyan vagy még részegebb volt, alig tudta kinyögni amit akart, de azért elküldött anyámba és le fa.zfejezett még...... Utána vagy 3 napig semmi, és következő éjjelen vagy háromszor csörgetett ugyanerről a számról, majd ilyen visszahívós SMS-eket küldözgetett, de vagy harmincat... nem aludtam semmit, telefont nem kapcsolhattam ki, az állásommal játszok akkor.

Szám titkos. Bekapcsolva alig, fel nem veszik.

Közöltem bent, hogy akkor most vagy egy hétig felejtsenek el éjszakára, tegyenek be mást, mert vezetékes számom nincs, egyedül élek ezért nem akarok SIM kártyát venni, ezzel számot váltani, és egyébként is úgy voltam vele, hogy majd leszokik róla, ha nem veszem fel, ha ki van kapcsolva a telefonom..... Következő este már 6 után hívott a csaj tök részegen (egyébként egy fiatal hang volt és amikor nem volt annyira részeg, akkor még talán szimpatikus hangúnak is mondanám), hogy hol vagyok. Gondoltam beszállok... ha Te így... Mondom neki itthon. Erre: Anyád pics.ját azt! és kinyomta.... Aztán valamikor 11-12 körül csörgött a telefon (persze mindezt reggel vettem észre).... aztán még 3 napig volt ez, és befejezte. Letelt a kért idő a melóhelyen is, ezért éjjel ismét hangos a telefon. Első ügyeletes éjszakámon csörgött is. A csaj józan volt, de kibaszott ideges hangú.... végülis megkérdeztem tőle ki fia-borja is ő.... erre közli elem "nah mivan már megse ismered a hangom, rohadék...."... Mondom neki nem, ne haragudjon... megint anyám pi.sája volt és utána kinyomta, de visszahívtam. Magyarázatot szerettem volna kapni, hogy akkor ez most mi. És akkor elkezdi nekem, hogy a p.nám az persze jó volt, meg b.szni.... lökte a dumát. Elkezdett bőgni a telefonba letette, kikapcsolta..... a hívások abbamaradtak.

Később, vagy fél év (!) múlva, kiabálást hallottam az alattam lévő lakás felől. És az artikulátlanul kiabáló, részeg női hang ismerős volt!!!!! Ha nem dolgoztam volna 12 órát akkor és nem vagyok fáradt rámondom, hogy ő telefonálgatott.... De inkább hagytam a fenébe. Fél óra múlva már az utcán, a ház előtt láttam a hang gazdáját! A házmester feletti albérletben lakó főiskolás lány üvöltözött részegen a ház előtt a szakadó esőben és egy hatalmas ernyővel ütött-vágott egy piros kocsit..... Rendőrt hívtak.

Másnap megtudtam a házmestertől, hogy a lány sárga lapos, azaz dilis. Megkaptam a szülei elérhetőségét (ugyanis nem velük élt), akiknek elmeséltem mindent. És közölték velem, hogy a lány kitalál magának valamit, és ahhoz tartja magát, az antidepresszánsokra iszik és ájulásig vedel (ezt ők valami pesti dokitól tudták, mivel nem élt otthon a fősuli miatt). az egész 16 éves korában kezdődött, amikor az apját azzal vádolta meg, hogy molesztálta (egyébként csak a szüzességét vesztette el az aktuális barátjától) és fáj neki odalent. Mivel a papa kamionos és egy hónapja nem volt otthon a mama gyanút fogott és... és minden rendben volt, de fősuliban a vizsgák miatt, a nagy stressz és a nyomás miatt előjött belőle ismét, hiába szedte a gyógyszereket.


Na kikkel nem fut össze az ember a telefonban...... azóta nem tudom mi lett a csajjal, abba a lakásba ahol lakott már eltűnése utáni második hónapban új emberek költöztek, pletykák szerint Lipótmezőn volt, zárt osztályon..... most meg kitudja hol (mert ugye Lipót bezárt).