Milly19 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 140
Én csak segíteni szerettem volna. Nem hiszem,hogy azt a hangnemet,amivel Jackopower válaszolt megérdemeltem volna. Részemről ennyi a fórumozás. Még egyszer csak annyit javasolnék mindenkinek (persze Jackopower kivételével),hogy mindennek érdeklődjenek utána hivatalos helyen.
Az előbb felhívtam két földhivatalt is,mindkét helyen azt mondák,hogy olyan nincs,hogy a széljegyet 30 napon belül automatikusan törlik. Ha valaki (nem Jackopower) venné a fáradtságot és szintén megérdeklődné ezt egy földhivatalnál, azért írja meg,hogy mit mondtak neki és akkor kiderül ki mit tud és mennyire jól. Megköszönném.
Nem az volt a célom,hogy okoskodjak (mint egyesek),hanem az,hogy aminek utána jártam és megtudtam,azt megosszam másokkal is, ezzel segítséget nyújtva.
Szomorú,hogy akik elvileg egy lakóközösséghez fognak tartozni,így válaszolgatnak. Na mindegy,annyi a szerencse,hogy Jackopower nem lesz a szomszédunk.
Mindenkinek sok sikert kívánok ahhoz,hogy végül minden rendben lebonyolódjon és remélem amikorra ígérték elkészülnek és beköltözhetünk.