Jackopower Creative Commons License 2008.07.14 0 0 122

Szia dremaer83,

 

Koránt sem rossz az elhelyezkedése  a lakásnak, mert bár valóban Kőbánya, na de kérem ez melyik részén van? Persze hogy a sok sok zöldet tartalmazó helyen és ott van egy aluljáronyira a csodálatos József Attila ami egy meseszép nyugis, zöldövezeti hely.

És mig a józsef Attilán 20 év múlva bontandó panelok vannak, nekünk itt egy új. Most hétvégén sikerült fateromet rávennem hogy adja el, és veszek Zuglóban egy garzont (folyamatban), és oda tud menni. Kicsit nehezen állt rá, mivel kőműves, és Ö is építette 1972 ben a József Attilán  a panelokat, azt is amiben lakik (laktam annó). Na de ennyit rólam.

 

Más.

 

OTP bankban vagyok lakáshiteles tréner, szóval hallgathatsz rám.

 

Fontos. Az előszerződésben nem kel bani név, hiszen ezt nem jegyezzük be a földhivatalban. A bank nevének megjelőlése majd a next 10% befizetésénél kell. Ott viszont kötelező. Tehát, ha nem CIB akor szólj hogy írják át. Úgyanis úgy nem fogadja el  a bank (nem csak OTP) a kölcsön igénylést.

 

Tudni kell hogy az adv szerz aláírása után 120 napig érévnyes. tehát ha 2008.09.30 lesz aláírva akkor a bankok 2009.01.30 -ig fogadja el a bank a kérelmet. Ha utána  adod be , kérik hogy írd alá újra  az adv.szerződést!

A bank egyébként 1 hónapig tetvészkedik meire megvan  ahitel, DE(!), ha nem  aprojektfinanszirozótól veszed fel  ahitelt akkor együttműkődési szerződést kell kötni az építettővel. Na ez akár fél év is lehet! Aztán ilyenkor a jogerős lakhatásikor fizet.

 

Tehát ha pl.. 2010 ápr 8 a lakhatási, akkor akkor. De szerencsére az előszerződésben is így van.  :-)

 

Előzmény: dreamer83 (120)