Törölt nick Creative Commons License 2008.07.11 0 0 16
asztok!
2007-től 2008. voltam betegállományban "gerincsérvvel"!
Rettenetesen fájnak a lábaim , a derekam, alig bírok menni 15-20 méterenként meg kell állnom, mert egyszerűen olyan erősek a fájdalmaim hogy meg kell várnom amíg elmúlik! Borzalmas érzés és még ráadásul szégyenlem is hogy férfi létemre ezt kell írnom!
Akkor vissza az elejére:
2007-ben kezdődtek ezek a zsibbadásos tünetek mind a két vádlimban és a lábfejen! Mentem szép sorban :
Érsebészet negatív.
MR vizsgálat kétszer a tavalyi év folyamán az amerikai úton: háát látunk valamit gyógytornával,fűrdövel kezelni lehet nincs szükség műtétre!
ORFI 5. emelet :"" kétszer feküdtem "" bent két hetet januárban és tavaly nyáron!!!!!
Távozásomkor azt írták mind a kétszer a záróba hogy javult az állapotom (röhej) !!
Már bottal jártam azt hittem megőrülök, elkezdett fájni a bal forgóm és ráadásul a bal lábfejem is még jobban. A leszázalékoló bizottság decemberben kiröhögött fellebbeztünk, másodfokon nagyon rendesek voltak ... a szemeben , de amikor megkaptam a határozatot 50%-ról (idén januárban)
rá kellett jönnöm hogy én egy egészséges 55-éves ember vagyok ! Na ennyit az én gyógyulásomról! Mit gondoltok van ember kínzás a törvénykönyvünkben? Mert ha van akkor megteszem a feljelentést "ismeretlen" személy ellen! Szerintem kell hogy legyen , ha van állat kínzás!
Most csodámra járnak a munkahelyemen , és nem hiszik hogy van ilyen a 21.században! Operátorkodom egy gépsoron (18m hosszú) jól elvagyok köszi!(gondolhatjátok hogy nézek ki) Mindenféle tanácsot megköszönnék! Mondjátok mit tegyek mert már érzem hogy nem bírom sokáig húzni, lehet hogy térden lövöm egy luparával az orvosaimat és akkor megtudják mi az a fájdalom? Ez lenne a megoldás? Ja nem adtam jattot sehol "csak" csoki narancs meg ilyenek! Most már tudom ez volt a baj!!! 58db 300Ft-os vizitdíj cédula boldog tulajdonosa vagyok, gyűjtők jelentkezését várom !