venuto Creative Commons License 2008.07.01 0 0 276
Kedves haltalan halhatatlan barátom ( holnapután jön az lengyel bratanek , oszt vagy hoz Néked , vagy nem kasub halat , akkor majd hallatok magamról Nálad , oszt ha az ukrán/román 6árnál lax is , elviszem . Elvis ).
Lenne egy helyiség . Lenne egy intézőbizottság ,ami vagy 5 főből állana ( nem párosszámú tagokból ).Ezek felügyelnék azt , hogy a bejött cuccokat a már régi tagok milyen időhosszra vehessék ki . A hazahozatal alapfeltétele , hogy visszaápoltabban kell a kivitt cuccot hozni vissza , mint ahogy elvitte ( feleségezetteknek kedv
ezmény ) .Az egésznek az volna az écája , hogy lenne egy nyalvános hejj , ahová elzarándokolhat az , aki nyálát akarja csorgatni , hogy mondjuk megnéz egy '60--as évekbeli angoal zsebrádiót , egy cseh mikrofont , avagy egy észt Brigg erősítőt a '70--es évekből . Én azt intézném el , hogy ne legyen külföldi visszhangtalan a dolog , tehát a , mondjuk , művelődésiház--igazgató kész üljön fel arra , hogy amig engem lát , addig ömleni fognak a cuccok Braziliától Bal assagyarmatig mindenhonnan , csak győzze raktározni . A múzijomban havonta a Szépek És Fiatalok bájcsevejre gyűlhetnek , mint mink veteránautósok , és ha a prospektusgyűjtők is jól viselik magukat , csatlakozhatnának . A TErem közepéről lógna le egy kötél , amire felakasztanánk mindig valamit , vagy valakit .

Háát a Hama kötél erre jáóó--e ? Ha valakitől menetközben a felesége elpártolna , féláron átveszi az , akinek a spiné még tetszik , vagy fizetjük a belépőknek az árából a válópert .
A fenntartásra alapítványi pénzeket kalapolnánk . Mindehhez az kell , hogy legalább az legyen , hogy lenne egy lakás (, mondjuk ott valahun , ahonnan az UNITRA álquadró rádiószépségemet kaptam), összegyűlnénk , hogy legalább ( ha nem is születnének fontos döntések ) akkoris legyen az , hogy lehetett fotót készíteni 5--6--7--8 emberről egyszerre , akik nemcsak széndioxidot akarnak itt maguk után hagyni a fődön , hanem ezt a múzijomot .Volt nálam a Rottie--ban a RevoXPopuli ( ford ítottam neki a nímetből , hogy miképp is éleszti az svájci csokizabáló barom a Revox szalagokat , lefordítottam nekije a dolgokat , mondta , hogy fog Unitra fotókat adni , azóta is semmi . . .mint látjátok ). Na , szóval , ő mondta , hogy igenis , hogy szoktak egyes hi--fizők vaklahun gyűlni éji vadra , meg piára . nahát én , ha meghínátok , elme

nnék .Elbaszélgetni egy kicsit , hogy milyen mód valósíccsuk + a dógokat .




Előzmény: gabocza1 (273)