Mijo Creative Commons License 2008.06.23 0 0 211

 

Találtam valamit, ami a magyar állam miatt nem is ide passzolna, mivel a zsidók - hasonlóan a bunyevácokhoz - etnikailag nem elismert népe ennek az országnak, na de ki nem köp az olyan államra, mely történelmi tényeket semmibe véve nemzettagadó és népellenes.

 

Ím egy érdekes írás, Arnon Soffer demográfiai professzor meglepő publikációjáról: Haifai tanulmány: Izrael a 21. században eltűnik a térképről.

 

"A Haifai Egyetem által kiadott új tanulmány szerint komoly esély van arra, hogy a 21. század első felében Izrael megszűnik létezni. A zsidó államot valószínűleg nem az iráni atombomba, vagy az arab hadseregek inváziója törli el a térképről. A lehetséges okok demográfiai jelenségekben keresendők."

 

Ennek vetületében nem is tűnik már annyira elrugaszkodottnak a zsidók Európába, azon belül főként Magyarországra történő folyamatos vándorlásáról.

Ezt ma már nem is tagadja senki sem, mitöbb eljutottunk oda, hogy ez is természetessé vált ebben az országban.

 

Számomra egy dolog szembeötlő az írás kapcsán.

Mégpedig az, hogy ellentétben más hasonló témakörű írásokkal, ez alatt - 8 órával a megjelenést követően! - nem lehet egyetlen hozzászólást sem találni.

 

Tanulva ebből a 0 számú hozzászólásból, én sem fogok itt tüzetesebb elemzésbe bocsátkozni, az mindenesetre elgondolkodtató számomra, ha a professzor szerint az "ország vízfejűsége" okozza majdan Izrael vesztét, vajon a mi országunk közismert vízfejűsége, tetézve a zsidó - és egyéb - beáramlásokkal, mit fog minálunk eredményezni?

 

Lehet, hogy nekem lesz igazam?

Legyen egy önálló Budapestország a körülötte lévő perifériával, a többi pedig maradjon meg Csonkánál is csonkább-Magyarországnak!