buszjegy Creative Commons License 2008.06.19 0 0 558
Amennyire latom elegge el vagytok veszve a vallalkozoi vilagban, ezert szvsz erdemes lenne jogi tanacssal kezdeni mielott feljelentes stb irtok.

Az ugyved nem rohogne ki, de a tisztessegesebbje figyelmeztet, hogy tizenparezer Ft kb 2 ora konzultacio dija.

Eloszor is tusztazni kellene hogy milyen jogviszonybol fakad a tartozas (munkavallalo / vallalkozo) mivel bizonyithato a tartozas fennallasa es hol tart a tartozas behajtasa. Ezutan lehet kitalalni hogy mivel erdemes megpiszkalni tartozot. Bar akkor mar hibat csinaltal, amikor puszira beleegyeztel hogy torlod a forumot mielott fizet.

A munkajog forumon van par hozzaerto ember, illetve talan a zugugyved-en is tudnak nektek segiteni mivel lehet megszorongatni a nektek tartozot. Ehhez kell majd a szerzodes lenyeges pontjai es valoszinuleg eleg hangosan fog sivitani valaki az ellen hogy kikeruljon ez a nyilvanossagra de nem kell tole megijedni :) ha valaki igy fenyegetozik az annak a jele hogy szorul a hurok :))

Mindenesetre e varjatok hogy majd valami hivatal kilep a kek egbol es intezkedik nektek / helyetettetek - vagy ti nekiindultok vagy megy a dolog ahogy eddig.
Előzmény: *balek* (555)