*balek* Creative Commons License 2008.06.18 0 0 555
Nézd, Caran, már csak azért is!
(Olyan dühös vagyok, ma már többedszerre volt pillanatnyi áramszünet, és amit írtam előbb, az szépen elszállt).

Annak idején - néhány hónapja - én is indítottam egy fórumot a dologgal kapcsolatban. Igazából annak az ígéretnek a fejében töröltettem, hogy kifizetnek. Természetesen ez nem történt meg. Azt hiszem, ma már ragaszkodnék a fizetésemhez, és ha már megkaptam, csak akkor töröltetném. Na mindegy. Kezdek belefáradni a dologba.

Egyébként meg tévedsz, ha azt hiszed, hogy nem néztem utána ennek a cégnek. Viszont az is igaz, hogy hiába írtam be a gúgliba a nevet, valamiért akkor még nem volt róla infó. Mivel a honlapon szerepelt pár referencia, meg kifizetett számla képe (persze a valódiságát ma már vitatom), hát belevágtam.

Tényleg kellene tenni valamit, hogy ne essen más is ebbe a hibába, de őszintén szólva gőzöm sincs, hogy mit. Szerintem egy ügyvéd lazán körberöhögne, ha megkeresném, ugyanis nekem a több, mint egy év alatt sikerült összegörcsölnöm tizenegynéhány ezer forintot.

Engem maga az elv idegesít. Az, hogy bár ma már alaposan kitárgyaljuk a klubot, hogy óva intünk mindenkit a jelentkezéstől, mégis állandóan vannak újak, akik még nem sejtik, hogy pénzt nem fognak látni. Vagy ha netán valakit mégis kifizetnek, gyanítom, hogy abból a pénzből teszik, amit az új regisztrálók szerverhasználati díj címen küldenek.

Ha van valami javaslatod, hogy mit lehetne kezdeni ezzel az egésszel, akkor írd meg légyszi.
Előzmény: Törölt nick (553)