*balek* Creative Commons License 2008.06.18 0 0 551
Most őszintén, ha én adatot akarok másolni (esetleg még gépelnék is, ha lenne munkakiírás), akkor mi a fenéért vágnék bele az újságterjesztésbe?
Én is elolvastam a munka leírását, és nekem nincs ahhoz kedvem, hogy hirdetéseket adjak fel, ráadásul ha azt veszem, nem is akarok több pénzt beleölni.
(Egyébként teljesen más ügyben szoktam hirdetni kb. 2 havonta, úgyhogy tudom, hogy milyen anyagi vonzatai vannak. Nem igazán nevezném olcsónak, legalábbis a helyi lapban nem az).
A cég nem arról tehet - ebben igazad van -, hogy nekem mihez van kedvem, ill. mihez nincs. A cég arról tehet, hogy a fixnek nevezett munkadíjat állandóan változtatja, meg szerintem arról is, hogy több, mint egy évi munka után a dolgozójának egy árva petákot sem utalt. Szerintem ezt már nem is kellene kérni. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy bárki is faxon igényelné a jogosan megkeresett bérét ebben az országban. Általában a munkáltatók kérés nélkül szokták kifizetni - havonta - a járandósságokat.
Vagy talán rosszul emlékszem? A férjem fizetése is szinte napra pontosan megérkezik a folyószámlánkra, és érdekes módon sem nem faxol, sem nem email-ezik, és még csak telefonálnia sem kell, hogy megkapja.
Az én járandósságom is mindig megérkezik, persze nem a távmunkaklubtól.
Előzmény: ancsa119 (550)