tantoknife Creative Commons License 2008.06.09 0 0 13090
Szia
Igen, a németeknek van idejük újságot olvasni, a Stridernek pedig volt egy rakás tesztje , illetve egy nagy ER-el történő összehasonlító tesztje....ez a marketing az oka a boltok feltöltésének.

Az árak általában .... akkorák EUR-ban, mint az USA-ban USD-ben....lehetnek persze eltérések, de ez egy jól alkalmazható ökölszabály.


Nekem a középső ujjam hegyétől csuklóig 18,5 hoszzú, és 9 cm széles.
Nekem az SNG jön be , de totál. Az SMF nagy, persze meg tudom fogni, de nagy ahhoz, hogy komfortosan tudnék vele ....dolgozni .....

Nekem az SLCC jön be, az SNG, de emiatt egyébként a PT is bejön, van hozzá nyaktokon kydex-ből és övtokom bőrből, meg a DB rövid ,normál nyakú véltozata......egyébként mindegyikhez van bőr tokom, saját tervezéssel, Kuvasz kivitelben.

Sebenza:
drága, kultikus kés, a maga idejében a BG-42 anyaggal jól elvolt a piacon, nagy keresletnek örvendett, most porkohászatival nyomják.
Gentlemannus kés hardcore felhasználásra ....a nyél és a zárszerkezet masszivitása szintén kultikus. De amiatt, hogy aztán elmentek gyűjtői kivitelezésbe, nekem annyira nem jön be, de CSAK emiatt, hardcore használata lehetséges mindenképpen, bírja a kiképzést jól, a nyitás stb tökéletes.
A nyél megoldása páratlan, nincs nyélborítás, egy db öntött nyél.
Tudok róla, hogy napi használatban sokaknak még a nyitószemölcs éles hegye nem jön be ... de engem nem zavart.

Nekem volt a kezemben, többször is, de hosszabb userolásban nem tudtam tesztelni, csak a Stridereket.

Úgy gondolom most már egy-két év éves Striderezés után, hogy megéri.
De BennyRay és Laikus ...meg benició ...a portálon hasonló véleménnyel vannak .... van külön Strideres szekció....ott rákérdezhetsz....Laikus pl. a kicsi PT-vel csinált extrem dolgokat ......

Ennyi gyors véleményként.
Egyébként tehát , hogy válaszoljak is: Strider.
Hozzáteszem, hogy amennyiben időm engedi, Kocsis fejesgörbével szeretek étkezni, és egy magyar gyártó kése van rajtam erdőben, tokban, stb stb ....de mindennapos használatra ...stri ..... :)
Ez olyan....hogy vannak lőfegyveresek, akik tudják, ismerik és van is pénzük méregdrága golyős német vagy olasz vadászfegyverre Oroszországban (a szekrényben benn is sorakoznak, de több napos, vagy hetes vadászat-buscraft esetében viszik a jól bevállt Dragunovot vagy a Kalasnyikov semi--automata vadász-változatát .
Ízlések és pofonok.

Ha ráér a dolog, egy késtalira gyere el és kérd meg Benny-t, hogy hozza el az SMF-et és a Sebenzát :)
Tanto
Előzmény: tamas1000 (13089)