tamas1000 Creative Commons License 2008.06.09 0 0 13089
Szia!

Nem tudom, hogy a nagy "kultusz-kezdet" hatására, de egy halom német bolt kezdett foglalkozni Striderrel az utóbbi időben, találtam is mindjárt vagy 3-4-et aki olcsóbb talán mint a R&R. Olcsóságról persze nem beszélhetünk, de az árak "jónak" tűnnek.
PT pl. 280 eur, SNG 400 körül "megkapható".
Nemtudom mi számít lapát kéznek, nekem átlag 10 cm a tenyerem szélessége, és 20 cm hosszú?, de persze túllőni se akarok a célon.

Az SNG is jó lehet, a PT viszont biztos kicsi (vagyis én most nagyobbat akarok).

De mindezek mellet, tudom, hogy neked nagyon sok késed van, és mielőtt rendelnék egy ilyen vasat nagyon jó lenne egy-két véleményt hallani tőled az alábbiak vonatkozásában:

Összehasonlításul a CR Sebenza kés és egy SNG közül melyiket választanád? (ha muszáj lenne).

És nem konkrétan egykezeshez kapcsolódóan, de a Youtube-on láttam mit művelt az a két arc elég sok késsel köztük egy S. BT, és ami meglepett egy Buck Nighthawk is. Angolul nem igen értek, de ott nem láttam olyan egetrengető különbséget. Vagy volt? Ezzel csak arra akarok rávilágítani/kérdezni, hogy szerinted az "átlag" kések és egy Strider közti árkülönbség mérhető minőségben, és "jobbságban"? (persze szigorúan egy késbuzinak, mert a "pórnép" már egy delica árától is hanyatt vágódik)

üdv
tamás
Előzmény: tantoknife (13088)